Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care doi tineri nevinovaţi sunt spulberaţi pe o trecere de pietoni, în Bistriţa (Video)

Momentul teribil în care doi tineri nevinovaţi, de 19 şi, respectiv, 25 de ani, sunt spulberaţi pe o trecere de pietoni, în Bistriţa, a fost filmat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.10.2019, 10:50

Momentul teribil în care doi tineri nevinovaţi sunt spulberaţi pe o trecere de pietoni, în Bistriţa Vezi și

Momentul teribil în care doi tineri nevinovaţi, de 19 şi, respectiv, 25 de ani, sunt spulberaţi pe o trecere de pietoni, în Bistriţa, a fost filmat. 

Un accident grav s-a produs, ieri, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa. Doi tineri cu vârste de 19 şi, respectiv, 25 de ani, au fost spulberați, pe o trecere de pietoni.

În urma impactului, unul a ajuns în stare gravă la spital, iar celălalt celălalt cu răni mai ușoare.

Băiatul de 19 ani a părăsit aseară UPU, în timp ce tânărul de 25 de ani se află la Terapie Intensiva, supravegheat de neurochirurg. El este intubat, ventilat mecanic şi sedat .

Momentul în care cei doi băieţi sunt spulberaţi în timp ce traversează pe trecere a fost filmat de o cameră de bord. Atenţie, imaginile au un puternic impact emoţional!

Doi tineri nevinovaţi, spulberaţi pe o trecere de pietoni în Bistriţa

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit că pietonii erau angajați în traversarea regulamentară a străzii.

”Conform primelor verificări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu, a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Unul dintre aceștia are 19 ani și este din Bistrița, celălalt, în vârstă de 25 de ani, este din comuna Cetate”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să stabilească cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care doi tineri nevinovaţi sunt spulberaţi pe o trecere de pietoni, în Bistriţa (Video)