Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TIR spulberat de tren cu 400 de călători la Timiş. Soferul a ignorat toate semnalele (Video)

Un accident petrecut la o trecere la nivel de cale ferată dintre Lugoj și Caransebeș a oprit momentan circulația trenurilor între Timișoara și București.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 17:29

TIR spulberat de tren cu 400 de călători la Timiş. Soferul a ignorat toate semnalele (Video) TIR spulberat de tren cu 400 de călători la Timiş. Soferul a ignorat toate semnalele (Video)

Un accident petrecut la o trecere la nivel de cale ferată dintre Lugoj și Caransebeș a oprit momentan circulația trenurilor între Timișoara și București.

Un tren care circula pe această rută a acroșat un tir în zona localității Tapia, singura victimă fiind mecanicul de locomotivă. 

„În jurul orei 15.03, între localitățile Lugoj și Tapia, la trecerea la nivel de la kilometrul 513+625 – sat, trenul 1798, care circula de la Timișoara la București, a surprins și lovit un TIR. Au fost produse avarii la locomotivă, iar mecanicul acuză o lovitură la mână. Locomotiva se va înlocui, urmează să dăm locomotivă de ajutor”, am aflat de la Cristian Udrea, șef Serviciu Siguranța Circulației în cadrul Regionalei CFR Timișoara.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În garnitura de tren erau 400 de persoane, dar nu au fost înregistrate victime în cadrul acestora.

Din primele informații, accidentul a apărut pe fondul neacordării priorității de trecere de către șoferul autotrenului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » TIR spulberat de tren cu 400 de călători la Timiş. Soferul a ignorat toate semnalele (Video)