Antena Meniu Search
x

Video "Toată sala era în picioare". Goran Bregovic a susţinut un concert la Bistriţa. Peste 3.000 de oameni au petrecut pe ritmurile artistului

Peste 3000 de oameni au dansat aseară pe ritmurile artistului bosniac Goran Bregovic. Aflat pentru prima dată în oraş, celebrul cântăreţ de 73 de ani a creat o atmosferă pe care spectatorii n-o vor uita prea repede.

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 14:24

Vezi și

Peste 3000 de oameni au cântat şi au dansat pe ritmurile artistului Goran Bregovic, venit pentru prima dată să concerteze în Bistriţa. La cei 73 de ani, Bregovic a ridicat toată sala în picioare. Doar e unul dintre cei mai renumiţi compozitori din Balcani. A fost pe scenă alături de renumita sa trupa, "Weeding and Funeral Orchestra" din Serbia. 

În deschiderea evenimentului, pe scenă au urcat cei de la ZMEI3. 

Martor: E pentru prima dată când în această sală frumoasă se organizează un astfel de concert cu o astfel de anvergură. 

La final, oamenii au plecat extrem de încântaţi pentru că au avut parte de un spectacol de excepţie.

Pe acelaşi subiect

În deschiderea evenimentului, pe scenă au urcat cei de la ZMEI3. Martor: Excepţional. Prezenţa lui Goran deosebită, mai vrem! A fost excepţional, senzaţional, a fost ceva unic. Ce are în plus faţă de alţi artişti? Are ritmul ăsta în sânge şi l-a transmis.Toată sala era în picioare. 

Martor: Atâta s-a dansat. S-a aplaudat cât nu s-a aplaudat niciodată la Bistriţa la vreun concert. În seara asta mi s-a părut că a fost un concert cum n-a mai văzut Bistriţa. 

Concertul a fost ţinut în sala Polivalentă din oraş. Goran Bregovic va susţine astăzi un alt spectacol în Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Toată sala era în picioare". Goran Bregovic a susţinut un concert la Bistriţa. Peste 3.000 de oameni au petrecut pe ritmurile artistului