Antena Meniu Search
x

Video Tragedia cu tatăl şi bebeluşul morţi în Copşa Mică a fost filmată. Maşina în care se aflau cei doi şi mama copilaşului a intrat cu viteză într-un cap de pod

Un bebeluș de doar opt luni și tatăl lui au murit, într-un grav accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Copşa Mică spre Mediaș. Mașina condusă de tatăl copilului a intrat cu viteză într-un cap de pod, iar în urma impactului violent, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil. În vehicul se afla și mama bebelușului, o tânără de 17 ani. Este singura care a scapăt cu viață. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 12:41

Vezi și

Acesta este momentul în care maşina, în care se afla bărbatul şi bebeluşul său de 8 luni, se izbeşte cu viteză mare de cap de pod. Mama, în vârstă de 17 ani, şi copilul au rămas încarceraţi, în urma coliziunii, iar şoferul a fost proiectat în afara autoturismului. 

Martor: De la stâlp a intrat în capul podului şi dacă a intrat în capul podului, maşina imediat s-a răsturnat.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa bebeluşului şi tatălui său.

Andreea Ştefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu: Tânăra în vârstă de 17 ani a fost extrasă din mașină conștientă, aceasta având multiple traumatisme. A fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl venise din Germania ca să-şi vadă copilul

Cei trei se întorceau acasă după o vizită la rude. Bărbatul lucra în Germania, iar de două săptămâni venise în ţară să-şi vadă copilul.

Verişoara şoferului: Era o familie modestă, cuminte. Era harnic, foarte bun, n-am cuvinte ce să vă mai spun. 

Nicolae Șușa, primar Şeica Mare: I-am avut la ajutorul social la Primărie în urmă cu vreo 10 ani. O familie cuminte, mulţi copii, 8-10 copii dacă îmi aduc bine aminte, de vreo 10 ani au plecat în străinatate.   

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedia cu tatăl şi bebeluşul morţi în Copşa Mică a fost filmată. Maşina în care se aflau cei doi şi mama copilaşului a intrat cu viteză într-un cap de pod