Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar din cutremurul din Irak şi Iran! O transmisiune a unei televiziuni a fost întreruptă de seismul de 7.3 grade

Peste 130 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 1.500 au fost răniţi în urma unui cutremur cu magnitudidinea 7,3 pe scara Richter.

Vezi și

Peste 130 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 1.500 au fost răniţi în urma unui cutremur cu magnitudidinea 7,3 pe scara Richter. Epicentrul seismului a fost în apropiere de graniţa dintre cele două state.

La ora locală 19:18, este momentul în care panica se instalează în apropirea graniţei dintre Irak şi Iran. Un cutremur devastator, cu magnitudine 7,3, s-a produs la o adâncime de 34 de kilometri.

Dintr-o dată paharele au căzut de pe masă. A fost foarte ciudat. Ventilatorul se mişca. Ne era atât de frică, încât am fost nevoiţi să ieşim din casă pentru că locuinţa noastră este veche, povestesc martorii.

Pagubele sunt însemnate. Mai multe clădiri s-au făcut ruine, în ambele state. La scurt timp, au ajuns şi echipele de salvare în zonele grav afectate. Şi acum autorităţile fac eforturi pentru a scoate persoanele blocate de sub dărâmături.

O transmisiune live a unei televiziuni kurde a fost întreruptă de seism, iar mai multe oraşe au rămas în beznă.

Seismul a fost resimţit şi în ţările vecine, în Turcia, Israel şi Kuweit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar din cutremurul din Irak şi Iran! O transmisiune a unei televiziuni a fost întreruptă de seismul de 7.3 grade