Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit pentru o româncă, în Italia! Cristina a fost ucisă în ziua de Sfântul Ion, la scurt timp după ce i-a urat „La mulți ani” fiicei de doar 7 anişori

Sfârşit groaznic pentru Cristina Constantin, în Italia. Tânăra româncă în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Sfârşit groaznic pentru Cristina Constantin, în Italia. Tânăra româncă în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, chiar în ziua de Sfântul Ion.

Potrivit La Stampa, accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 18.30, pe o stradă din localitatea italiană Roata Rossi. Românca a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar. 

Tragedia s-a întâmplat chiar de Sfântul Ioan, la câteva ore după ce Cristina postase pe Facebook o urare de "La mulţi ani!" pentru fiica sa în vârstă de 7 ani.

”La multi ani fetitei mele Ioana. Sf.Ioan să vă ocrotească în fiecare zi…vă iubește mami foarte mult”, a scris Cristina pe Facebook.

Mesajul era însoţit de o fotografie cu cei doi copii ai ei.

Tânăra de 35 de ani se afla la muncă în Italia de câteva luni. Acum, familia fetei, din localitatea ieșeană Cotnari, urmează să meargă în Italia pentru a ridica trupul.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, polițiștii încercând să stabilească felul în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru o româncă, în Italia! Cristina a fost ucisă în ziua de Sfântul Ion, la scurt timp după ce i-a urat „La mulți ani” fiicei de doar 7 anişori