Antena Meniu Search
x

Tragedie în prima zi de Crăciun. O bătrână, care se întorcea de la tămâiat, a fost lovită în plin de o mașină

O femeie, în vârstă de 77 de ani, și-a pierdut viața în prima zi de Crăciun. Bătrâna a fost victima unui accident de circulație grav, produs duminică dimineața. O mașină a lovit-o din plin în timp ce aceasta traversa strada.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 10:34

Tragedie în prima zi de Crăciun. O bătrână care se întorcea de la tămâiat, a fost lovită în plin de o mașină
Tragedie în prima zi de Crăciun. O bătrână care se întorcea de la tămâiat, a fost lovită în plin de o mașină - Shutterstock, Eveniment de Olt

Tragedie în prima zi de Crăciun, după ce o bătrână de 77 de ani, din Scornicești, județul Olt, și-a pierdut viața în urma unu accident grav de circulație. Femeia a murit după ce o mașină a lovit-o din plin, pe drumul Național 65 – European 574, în satul Jitaru al orașului Scornicești. Vârstnica traversa strada, după ce a fost la cimitirul din localitate, unde a mers să aprindă lumânări și să tămâie mormintele celor dragi ei.

Accidentul mortal a avut loc, duminică dimineața, în jurul orei 6.30. 

”La data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 - European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, din localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Femeia s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile, scrie evenimentdeolt.ro. Bătrâna a fost lovită de un autoturism. Conducătorul auto a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul mortal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie în prima zi de Crăciun. O bătrână, care se întorcea de la tămâiat, a fost lovită în plin de o mașină