Antena Meniu Search
x
LIVE

Transfăgărășanul, închis între Bâlea Cascadă și Piscul Negru. CNAIR: "Nu mai putem asigura condiții sigure pentru trafic"

Din cauza condițiilor meteorologice, CNAIR a decis ca, începând de joi, să închidă circulația pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina şi Transfăgărăşan. "Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum", a transmis Compania Națională de Drumuri.

De Redactia Observator la 17.11.2022, 10:22
Transfăgărășanul, închis între Bâlea Cascadă și Piscul Negru. CNAIR: "Nu mai putem asigura condiții sigure pentru trafic" - Facebook

Având în vedere ultimele prognoze meteorologice şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 7:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum:

- DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34Ă800 - km 59Ă800)

- DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104Ă000 - 130Ă800).

Pe acelaşi subiect

CNAIR: Recomandăm șoferilor care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă

CNAIR precizează că a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să menţină circulaţia deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei. "Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum.

Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenţie şi să respecte semnalizările şi atenţionările oficiale", se precizează în finalul comunicatului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Transfăgărășanul, închis între Bâlea Cascadă și Piscul Negru. CNAIR: "Nu mai putem asigura condiții sigure pentru trafic"