Antena Meniu Search
x

Foto Transformarea unei tinere britanice în păpuşa Barbie, înainte şi după operaţii. Soţul ei este absolut încântat

Charlie Phillips, o tânără în vârstă de 26 de ani, soţie şi mamă, i-a cerut soţului 17.000 de lire sterline pentru operații estetice, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Deşi a avut unele dubii, bărbatul nu a trebuit decât să-şi imagineze rezultatul şi i-a dat banii tinerei sale soţii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.11.2020, 13:57

Astfel, cu banii în mână, tânăra mămică a început operaţiile. Întâi a suferit o operaţie care să-i îndrepte coloana, medicii lucrând aproape 14 ore la procedura foarte complicată.

Transformare radicală faţă de cum arăta anterior

Apoi, tânăra a slăbit brusc, din cauza operaţiei suferite, lucru care i-a oferit ocazia să înceapă şi operaţiile estetice. Şi-a mărit sânii, de două ori, şi-a băgat Botox, a făcut umpluturi pentru buze, obraji și maxilar, aliniator de dinţi, şi-a tatuat buzele şi sprâncenele, iar acum urmează şi o intervenţie la nas.

Cu siguranță îmi place aspectul Barbie și aș spune că este inspirația mea.

Charlie Phillips: "Îmi place talia mică, sânii mari, aspectul buzelor mari, părul lung și blond și un bronz adecvat. Mă simt mai atractivă și mai încrezătoare, atunci când am părul lung și blond, bronz, machiaj și umpluturi"

Tânăra mămică mai are de modificat câteva aspecte, inclusiv nasul

Soțul lui Charlie, Ross, a cheltuit între 16.000 și 17.000 de lire sterline ajutând-o să obțină trăsăturile de păpușă pe care le şi le doreşte. Charlie spune că Ross, cu care este căsătorită de cinci ani, nu se poate sătura de aspectul ei îmbunătățit.

Charlie Phillips: "Îi place, îmi plătește toate procedurile, estetica și albirea dinților dar și tratamentele. A plătit pentru toate operațiile mele"

Ross, care are o firmă şi tencuieşte case, intenționează, de asemenea, să plătească pentru viitoarea rinoplastie a soţiei.

Charlie: "Soțul meu mi-a promis că plăteşte tot. Încă nu sunt 100% mulțumită de aspectul meu și, sper ca modificarea la nas pe care o planific mă va ajuta foarte mult să fiu în sfârșit fericită. De asemenea, îmi voi reface bărbia, obrajii și buzele odată ce îmi voi termina nasul. Sânii m-au făcut mult mai încrezătoare în forţele mele"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Transformarea unei tinere britanice în păpuşa Barbie, înainte şi după operaţii. Soţul ei este absolut încântat