Antena Meniu Search
x

Trei fetiţe din Orăştie au ajuns cu intoxicaţie la spital, după ce au fost spălate cu soluție de deparazitare a oilor. Copila de 8 ani e în stare critică

Trei fete de 8, 12 și 13 ani din Orăștie, județul Hunedoara, au fost duse la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-au intoxicat cu soluție de deparazitare a animalelor. Copila de 8 ani este în stare critică.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 12:01

Trei fetiţe din Orăştie au ajuns cu intoxicaţie la spital, după ce au fost spălate cu soluție de deparazitare a oilor - Shutterstock

Ambulanța a fost solicitată la Orăștie în jurul orei 0.30 pentru trei fete de 8, 12 și 13 ani care prezentau greață, vărsături și amețeli.

„Echipajul care le-a preluat și le-a evaluat le-a transportat la cpu Orăștie. Ulterior au fost transportate la upu Deva. Minora de 8 ani se afla în starea cea mai gravă. A fost intubată și ventilată mecanic și transferată la spitalul de pediatrie din Timișoara de către echipajul SMURD cu medic. Celelalte două minore au rămas la UPU Deva”, transmite, duminică, Ambulanța Hunedoara.

Fetele au fost intoxicate cu substanțe de deparazitare a oilor

Polițiștii din Hunedoara au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări după fetele au ajuns la spital, una în stare critică, în urma îmbăierii cu substanțe de deparazitare folosite pentru oi.

Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.00, prin de către medicul de gardă al Spitalului din Orăștie cu privire la faptul că la unitatea medicală au fost aduse cu ambulanța trei minore, în vârstă de 7, 11 si 13 ani, din Orăștie, intoxicate cu o substanță necunoscută provenită de la un produs pentru tratarea păduchilor, potrivit Mediafax.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că minorele se aflau într-un apartament din Orăștie iar pe scalp li s-a aplicat o soluție pentru tratarea păduchilor de către două femei, mame ale celor trei minore.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei fetiţe din Orăştie au ajuns cu intoxicaţie la spital, după ce au fost spălate cu soluție de deparazitare a oilor. Copila de 8 ani e în stare critică