Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri au ajuns la spital cu răni grave după un accident produs de un şofer începător în Bistriţa.

Carosabilul alunecos, lipsa de experienţă, dar mai ales viteza, puteau să le fie fatale seara trecută unor tineri din Bistriţa. Se pare că şoferul, care abia a luat permsiul, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un parapet. Tânărul, dar şi ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi la spital cu răni grave. 

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 08:50

Vezi și

Accidentul s-a produs între localitățile Măgura Ilvei și Ilva Mare. Martorii spun martorii, din cauza vitezei, a carosabilului umed şi a lipsei de experienţă, şoferul, care are puţin peste 18 ani, ar fi pierdut control volanului şi s-ar fi lovit de parapete. După impact, unul dintre pasageri a sunat disperat la 112 să ceară ajutor după ce a văzut că tânăra care se afla pe locul din dreapta era aproape inconştientă.  

Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: "La fața locului, echipajele au găsit trei victime. O fată, în vârstă de aproximativ 17 ani, ce prezenta un traumatism cranian şi un traumatism la unul dintre membrele inferioare. Un bărbat, în vârstă de 17 ani, ce prezenta traumatisme la membrele inferioare şi superioare."

În urma impactului şoferul s-a lovit grav la cap. 

Dr. Lucian Munteanu, medic de gardă, Terapie Intensivă Mobilă Bistriţa: "Toate cele trei victime sunt conştiente, cooperante, momentan stabile dinamic şi respirator. Vor fi transportate către UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare."

Pe acelaşi subiect

Oamenii spun că pe tronsonul de drum pe care a avut loc accidentul, se circulă extrem de periculos.

Martor: "Haotic, haotic! Îl vezi din spate că vine, îi linie continuă, el dă flashuri, cătămâi camionul, cătămâi TIR-ul să-l depăşească, el dă flashuri! Ce să mai faci cu el, să sari în şanţ!? N-ai cum să sari în şanţ, cătămâi camionul încărcat cu cherestea!"

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat mai exact accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Trei tineri au ajuns la spital cu răni grave după un accident produs de un şofer începător în Bistriţa.