Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Truc românesc. Nu aveți bani și nu aveți un loc de muncă?". Clipul unui român stabilit în Spania care a stârnit isterie pe TikTok

Videoclipul unui român stabilit în Spania a stârnit val de reacții și s-a viralizat pe internet. Bărbatul le-a arătat urmăritorilor săi un "truc românesc" prin care să facă bani ușor. Videoclipul a stârnit hohote de râs și a devenit rapid viral pe TikTok, strângând aproape două milioane de vizualizări.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 15:45

Clipul unui român stabilit în Spania care a stârnit isterie pe TikTok Clipul unui român stabilit în Spania care a stârnit isterie pe TikTok - TikTok / trucorumanooficial

Truco Rumano (@trucorumanooficial), un creator de conținut român care trăiește în Spania, a postat un videoclip pe contul său de TikTok în care le arată urmăritorilor săi un truc prin care să facă bani ușor. 

"Truc românesc, băieți, nu aveți bani și nu aveți un loc de muncă? Atunci găsiți-vă un degresant și căutați o mașină care are jantele foarte murdare. Te duci aici și cureți doar o jantă", a povestit tânărul pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Apoi, bărbatul și-a scris pe un bilețel numărul de telefon și l-a lăsat pe parbrizul mașinii cu mesajul: „Dacă vrei să-ți curăț celelalte trei jante, sună-mă”. 

"O lași curățată perfect și când proprietarul va vedea că una dintre jante arată așa, te va suna pentru a-i le curăța și pe celelalte. Truc românesc”, a continuat el.

Videoclipul a adunat 2 milioane de vizualizări

Videoclipul postat a stârnit un val de reacții din partea utilizatorilor TikTok. Mulți s-au amuzat de modul în care prezintă bărbatul situația, alții spun că ar putea avea probleme pentru că a atins mașina proprietarului fără permisiunea acestuia. Clipul a acumulat peste 76.000 de aprecieri și 2 milioane de vizualizări.

"Bună ideea. L-aș curăța pe cel de pe partea șoferului, astfel încât atunci când vine să deschidă ușa să poată vedea că este curat."

"Trucul românesc e ca în același timp să verifici dacă există șurub de siguranță pentru a curăța toată roata."

"Și apoi te dă în judecată pentru că ai făcut-o fără voie"

"Trucul spaniol este ca apoi să aștepți cuminte să fi sunat"

"Șmecheria românească e bună pentru cei fără un loc de muncă în altă țară și vor să lucreze cinstit"

"Trucul 'te vede poliția și cum nu știu ce faci te arestează' "

Au fost doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate la postare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Truc românesc. Nu aveți bani și nu aveți un loc de muncă?". Clipul unui român stabilit în Spania care a stârnit isterie pe TikTok