Antena Meniu Search
x

Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei

Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a fost ales, joi, viceprimar al Capitalei, din partea partidului ALDE.

Vezi și

Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a fost ales, joi, viceprimar al Capitalei, din partea partidului ALDE.

Tot joi a fost ales viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu, de la grupul PSD-UNPR. Ambii candidaţi au obţinut câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidaţi pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, în prezent ocupaţia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL şi a făcut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Buşoi.

Presa a relatat că Tudor Ionescu ar fi dorit să candideze şi la alegerile locale din 2012, dar scandalul în care a fost implicat în perioada în care era iubitul Oanei Zăvoranu i-a afectat cariera politică. În 2011, Tudor Ionescu, cunoscut sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare. În 2015 el a reapărut în spaţiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alături de câinele său, Skip.

Întrebat la şedinţa de joi a CGMB în legătură cu trecutul său şi cu calităţile care îl recomandă pentru funcţia de viceprimar, Tudor Ionescu a refuzat orice comentariu.

Aurelian Bădulescu este avocat şi a mai fost membru în CGMB şi în perioada 2012 - 2016, dar din partea partidului lui Gigi Becali, PNG. De altfel, în calitate de avocat, Bădulescu l-a apărat pe Gigi Becali, dar şi pe unul dintre bodyguarzii acestuia în dosarul furtului maşinii patronului Stelei.

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei