Antena Meniu Search
x

Video Ultimele minute din viaţa Iuliei şi celor doi copii ai săi, înainte de a se arunca de pe blocul din Timişoara, surprinse de o cameră de supraveghere

La zece zile după tragedia care a şocat România, au apărut imagini cu ultimele momente din viaţa Iuliei şi copiilor săi, surprinse de o cameră de supraveghere, înainte ca femeia de 32 de ani, din Timişoara, să ia decizia fatală de a se arunca împreună cu Alisa Michelle şi Nicolas de pe un bloc de zece etaje.

de Monica Palade

la 13.05.2022, 17:51

Vezi și

Cum era de aşteptat, pe imagini se poate observa nesiguranţa mamei. Ezitantă şi parcă îndoindu-se de propria sa decizie, Iulia iese din maşină, iar câteva minute pare să vorbească la telefon. Apoi revine la autoturism şi se opreşte în loc.

A aşteptat, a ezitat şi şi-a decis soarta în doar câteva minute

Au fost câteva minute de aşteptare, înainte de a lua hotărârea finală. Apoi mama este văzută trecând rapid straduţa din faţa blocului, cu fiul cel mic de mână, în timp ce fetiţa de 6 ani pare iniţial să ezite să îşi urmeze mama, după care traversează şi ea strada.

Câteva zeci de minute mai târziu, cei trei erau găsiţi pe aleea din faţa blocului, zdrobiţi de asfalt. Singura, care încă mai avea semne vitale la sosirea salvatorilor, a fost fetiţa, care însă s-a stins şi ea câteva minute mai târziu.

Sunt ultimele clipe din viaţa celor trei. Apoi mama decide ca Alisa Michelle şi Nicolas să o urmeze în drumul de neîntors spre moarte. În lacrimi, cei trei au fost conduşi şi pe ultimul drum. Împreună, într-un sicriu alb, pentru a nu fi despărţiţi nici măcar dincolo de moarte.

Ultimii ani din viaţa mamei sinucigaşe şi criminale au fost extrem de zbuciumaţi. Deşi mereu zâmbitoare pe reţelele de socializare şi dând sfaturi de a răspândi iubire, femeia îşi trăia în umbră propria sa dramă. Luptându-se să aleagă între doi bărbaţi, Alex, fostul soţ şi Marcel, Iulia a ales în final moartea. Dezvăluirile făcute de apropiaţi sunt departe însă de a face lumină şi pentru a înţelege exact de ce femeia a luat cea mai dramatică decizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ultimele minute din viaţa Iuliei şi celor doi copii ai săi, înainte de a se arunca de pe blocul din Timişoara, surprinse de o cameră de supraveghere