Antena Meniu Search
x

Descoperire şoc în cazul copilului de 3 ani, găsit mort în Constanţa: a fost ucis de un adolescent care a furat un microbuz

Un copil de 3 ani a murit, după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent, în comuna Băneasa din Constanţa.

Vezi și

Un copil de 3 ani a murit, după ce a fost lovit de un microbuz condus de un adolescent, în comuna Băneasa din Constanţa. Familia a crezut iniţial că băiatul a căzut din căruţă, dar anchetatorii au demonstrat în câteva ore că băieţelul a fost victima unui accident grav. Microbzul care l-a lovit pe copil fusese furat de un vecin, un tânăr de 17 ani, care a fugit de la locul accidentului. A fost găsit însă, la scurt timp, şi va răspunde pentru fapta lui.

Băiatul de trei ani a fost găsit de părinţi căzut, în faţa curţii, lângă o căruţă. Avea capul spart şi nu mai respira. Oamenii sunat imediat la 112, iar medicii l-au dus imediat la spital. Însă inima lui nu mai bătea.  

Părinţii au crezut la început că micuţul a căzut din căruţă. Anchetatorii au pus însă datele cap la cap şi au ajuns la o altă variantă. Şi-au dat seama că micuţul a fost victima unui accident.

Adolescentul care şi-a ucis vecinul de 3 ani s-a făcut apoi nevăzut. Poliţiştii l-au prins însă repede şi i-au deschis dosar penal. Va fi cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără  permis şi fugă de la locul faptei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Descoperire şoc în cazul copilului de 3 ani, găsit mort în Constanţa: a fost ucis de un adolescent care a furat un microbuz