Antena Meniu Search
x

Update Un ATV cu doi copii s-a răsturnat zeci de metri la Râpa Roşie. Intervenție dificilă cu elicopterul SMURD

Un ATV în care se aflau doi copii s-a răsturnat duminică în zona rezervaţiei naturale Râpa Roşie, unde, la acest sfârşit de săptămână, se desfăşoară un eveniment de aeromodelism.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 17:04

Vezi și

UPDATE. Cei doi copii sunt conștienți, după ce au căzut zeci de metri într-o râpă

Cei doi copii care s-au răsturnat cu un ATV duminică în zona rezervaţiei naturale Râpa Roşie, lângă Sebeş, sunt conştienţi, potrivit echipajului trimis în căutarea şi salvarea acestora şi care a reuşit stabilirea unui contact vizual cu victimele.

"S-a reuşit stabilirea contactului vizual cu ambele victime de către echipajul trimis în căutarea - salvarea acestora. Ambele victime sunt conştiente", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.

Știre inițială: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină duminică pentru acordarea primului ajutor medical în municipiul Sebeş, zona Râpa Roşie. "Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre un ATV răsturnat, cu posibil două victime. La faţa locului s-a deplasat şi echipa de alpinişti de la Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia", au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Totodată, la Râpa Roşie a ajuns şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş. "Atât elicopterul SMURD, cât şi echipajul de alpinişti şi Salvamont Alba intervin pentru căutarea - salvarea posibilelor victime", au menţionat cei de la ISU Alba.

Potrivit şefului ISU Alba, Ovidiu Costea, se va încerca trolierea cu elicopterul a doi salvatori pentru evaluarea şi recuperarea celor doi copii.

La Râpa Roşie, "micul canion" al României, au campat în aceste zile în proximitatea rezervaţiei naturale a Sebeşului turişti veniţi din toate zonele României. Evenimentul "Fun to fly" are loc la Râpa Roşie începând din anul 2002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un ATV cu doi copii s-a răsturnat zeci de metri la Râpa Roşie. Intervenție dificilă cu elicopterul SMURD