Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina în Bistriţa, apoi a fugit. Şi-a abandonat pasagerul blocat sub vehicul

Un bărbat de 34 de ani din Chiraleş a produs, în noaptea de joi spre vineri, un accident rutier pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, neavând permis şi fiind sub influenţa alcoolului, după care a plecat de la locul faptei, lăsând în urmă un pasager accidentat, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa.

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 10:21

Din primele informaţii, bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat şi a pierdut controlul asupra direcţiei, ajungând într-un şanţ.

"În noaptea de 9/10 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Judeţean 172G, între Chiraleş şi Feleac. Din primele verificări efectuate, un bărbat de 34 de ani, din Chiraleş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers spre Feleac, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a ajuns într-un şanţ. După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la faţa locului. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager, un bărbat de 63 de ani din Lunca, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că autoturismul implicat nu figurează ca fiind înmatriculat, iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere. Acesta a fost căutat de poliţişti şi depistat pe raza localităţii Enciu. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei", a transmis IPJ.

Pasagerul accidentat a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, cu politraumatisme, şi transportat la spital. Bărbatul de 34 de ani a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina în Bistriţa, apoi a fugit. Şi-a abandonat pasagerul blocat sub vehicul