Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat din Botoşani şi-a ucis soţia în timp ce dormea, apoi s-a sinucis. "Eu am să te omor şi eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu!"

Şirul negru al femeilor omorâte de partener continuă cu un caz dramatic. Un bărbat din Botoşani şi-a ucis soţia, după câteva ore după ce poliţia a fost la uşa lor. Femeia de 47 de ani sunase disperată la 112 să fie salvată de bătaie. Nu era prima dată în această lună. Agenţii au venit şi au constatat că. nu există risc iminent. Doar i-au zis agresorului să vină a doua zi la secţie. În timpul nopţii, individul a omorât-o în somn. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 19:22

Orbit de gelozie, bărbatul şi-a dus la îndeplinire ameninţarea sinistră. Şi-a ucis soţia în somn. La ora 8 dimineaţa victima a fost găsită de mama ei într-o baltă de sânge.

"Prin somn, a lovit-o. Toată viaţa lui asta a spus, că "eu am să te omor şi eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu! O să vadă lumea ce o să fac eu". El trebuia să se ducă azi dimineaţă la lucru, şi cred că să nu se mai ducă la Poliţie a aranjat treaba asta. Şi zice, "lasă că te lucrez eu", a declarat mama femeii ucise.

Orbit de gelozie, bărbatul şi-a dus la îndeplinire ameninţarea sinistră

Vezi și

Cu o zi înainte, cei doi au fost invitaţi la o nuntă.După ce au ajuns acasă, individul şi-ar fi ieşit din minţi, iar femeia, speriată, a chemat în ajutor un echipaj de poliţie să o salveze. Nu era prima dată.  Asta a costat-o viaţa pe Mirela. Azi trebuia să meargă la Poliţie pentru declaraţii. Femeia era îngrijorată că bărbatul nu o va mai lăsa să meargă nici la serviciu. Lucra la magazinul din sat.

Pe acelaşi subiect

"Îmi spunea la magazin că o bate, o muşca de mână, de sân o muşcat-o acum o săptămână şi întruna o bătea. O gelozea că o femeie foarte frumoasă era. Gopsodină, harnică, are doi copii, are doi nepoţi, nu s-a auzit nimic în sat de ea niciodată", a declarat o vecină.

După crimă, bărbatul de 54 de ani şi-a luat zilele în curtea casei.

Poliţia a deschis dosar penal pentru omor şi ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului Botoşani. Doar anul trecut, Poliţia Română a înregistrat peste 80.000 de cazuri de violenţă domestică, iar multe femei mor, ucise dparteneri, chiar dacă au ordin de protecţie Ultimele date arată că una din patru femei este bătută sau agresată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani şi-a ucis soţia în timp ce dormea, apoi s-a sinucis. "Eu am să te omor şi eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu!"