Video

Şoferul unui BMW şi-a distrus maşina lovind în spate o Dacia, care nu are daune majore

De Cristian Ionescu.
Publicat: 27.12.2020, 15:54.
Actualizat: 27.12.2020, 15:54

Un autoturism BMW a suferit daune importante, după ce a lovit din spate o maşină Dacia. Toată partea din faţă a BMW-ului este distrusă, iar daunele maşinii lovite nu par să fie tocmai îngrijorătoare.

Un şofer şi-a distrus BMW-ul în spatele unei Dacia

captura youtube Ziarul Unirea

Impact între un BMW şi o Dacia, cu rezultat surprinzător

Impactul a fost unul destul de puternic, având în vedere că s-au declanşat airbag-urile la ambele maşini, însă şoferii nu au suferit răni care să necesite intervenţia medicilor. Accidentul a avut loc în zona Alba Iulia Nord, pe DN 1, drum abia deschis circulației, de câteva zile.

Nu este singurul accident de acest gen, în care o Dacia suferă mai puţine daune decât o maşină străină, mult mai scumpă.

BMW făcut praf de o Dacie 1310, la Botoşani

Un autoturism BMW a fost grav avariat, după ce şoferul maşinii nu s-a asigurat şi nici nu ar fi acordat prioritate unei Dacia 1310, intrând în coliziune frontală cu aceasta. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale importante, fără victime.

Pagube minore pentru o Dacie 1310, după impactul cu un BMW

Şoferul unui BMW şi-a pus mâinile în cap după ce a lovit în partea din spate o Dacia 1310. Bărbatul nu a fost atent la semafor şi nici la maşina din faţă, iar frâna pe care a pus-o nu l-a ajutat prea tare. BMW-ul a ieşit boţit destul de rău după impact, iar Dacia 1310 nu pare să fi înregistrat vreo daună majoră.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.