Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un botoşănean a dat foc la casă, cu copiii înăuntru, ca să nu-l prindă Poliţia cu ţigările de contrabandă (Video)

Un botoșănean a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce incendia țigări de contrabandă, iar focul s-a extins la casă, în care se aflau copiii.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 11:01

Un botoşănean a dat foc la casă, cu copiii înăuntru, ca să nu-l prindă Poliţia cu ţigările de contrabandă (Video) Un botoşănean a dat foc la casă, cu copiii înăuntru, ca să nu-l prindă Poliţia cu ţigările de contrabandă (Video)

Un botoșănean a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce incendia țigări de contrabandă, iar focul s-a extins la casă, în care se aflau copiii.

Pentru că exista pericolul extinderii incendiului și în locuință, în care se aflau și trei minori, polițiștii de frontieră au intrat în curte și au lichidat focul care era extins și la ușa imobilului.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei Frontieră Românești - I.T.P.F. Iași pe timpul desfășurării unei acțiuni specifice în zona de responsabilitate, au observat în localitatea Santa Mare, la locuința cetățeanului român H.P., în vârstă de 37 de ani, un început de incendiu.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în imobil și în curte mai erau 89.180 ţigarete (4.459 pachete), iar o parte dintre ele au fost distruse în urma incendiului.

Bărbatul a spus că la vederea polițiștilor în zonă, s-a speriat și a dat foc țigărilor cu scopul de a scăpa de acestea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un botoşănean a dat foc la casă, cu copiii înăuntru, ca să nu-l prindă Poliţia cu ţigările de contrabandă (Video)