Antena Meniu Search
x

Un camion a făcut prăpăd în Bucium. O fetiță de 3 ani a fost ucisă în curtea casei, șoferul a murit zdrobit în cabină (Video)

Accident înfiorător în Bucium, la Iași, unde un camion a intrat cu toată viteza în curtea unei familii, omorând o fetiță de trei ani care se juca la umbră cu bunica ei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.09.2020, 16:01

Un camion a făcut prăpăd în Bucium. O fetiță de 3 ani a fost ucisă în curtea casei, șoferul a murit zdrobit în cabină Vezi și
  • Fetița de trei ani a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața, spun medicii.
  • Șoferul camionului a murit și el, zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată.

Șoferul camionului a murit și el, zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată. 

Bunica fetiței de 3 ani a suferit răni minore, de la crengile trase de TIR, și a refuzat transportul la spital. 

VIDEO: Momentul accidentului înfiorător din Bucium

Potrivit primelor informații, șoferul camionului circula cu viteză și a pierdut controlul mastodontului după ce încărcătura a început să se clatine într-o curbă, culminând cu momentul în care întreg containerul s-a desprins de pe TIR și a căzut pe partea stângă. 

Șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe șosea, pe dreapta, pe sensul lui de mers. A distrus două garduri și a traversat o curte, unde a omorât fetița de trei ani.

Camionul s-a oprit în casa din curtea alăturată. Acolo și-a găsit sfârșitul și șoferul. A murit strivit între cabină și casa pe care a lovit-o.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Clara Mihociu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un camion a făcut prăpăd în Bucium. O fetiță de 3 ani a fost ucisă în curtea casei, șoferul a murit zdrobit în cabină (Video)