Antena Meniu Search
x

Scandal monstru între protestatari şi un deputat PSD. Manifestanţii acuză că au fost loviţi intenţionat cu maşina

Scandal monstru între un deputat şi mai mulţi protestatari, miercuri seară. Manifestanţii susţin că deputatul Ioan Terea a vrut să îi lovească cu maşina.

Vezi și

Un deputat şi mai mulți protestatari şi-au petrecut toată noaptea la secţia de Poliţie după un incident grav petrecut chiar în faţa Palatului Parlamentului. În timp Ioan Terea se apără, manifestanţii susţin că de fapt ei sunt cei agresaţi şi că politicianul a vrut să îi lovească cu maşina.

Cu puţin timp înainte de incident, un alt conflict izbucnise între protestatari şi jandarmi.

Mai multe maşini care au ieşit din clădirea Parlamentului au fost blocate de protestatari, puşin după ora 21. Una dintre ele a fost cea condusă de deputatul PSD, Ioan Terea.

În apropiere de poarta de acces era un echipaj de poliţie care a văzut întreaga scenă. Câţiva dintre protestatari au fost ridicaţi şi duşi la Poliţie la audieri. Tot acolo a ajuns şi deputatul a cărui maşină ar fi fost vandalizată. 

Ioan Terea, deputat PSD: "La ieşire am virat spre stânga, erau manifestanţi pe trotuar, au ajuns în faţa maşinii, m-au oprit, mi-au oprit maşina şi au început să lovească în maşină. Unul dintre ei s-a agăţat de oglindă şi eu mergând încolo, am mers vreo zece metri cu el agăţat de oglindă şi-a dat drumul şi a început pe urmă să vină toţi spre mine."

La audieri, protestatarii au susţinut că politicanul a fost cel care i-a lovit intenţionat cu maşina. Ancheta va stabili cine are dreptate.  

Poliţiştii stabilesc care este adevărul. Dacă deputatul a lovit cu această maşină trecătorii care se aflau în zona Parlamentului sau dacă aceştia s-au năpstit asupra maşinii parlamentarului.

Criminaliștii au şi o expertiză pe mașina deputatului şi vor verifica şi camerele de supraveghere. 

Protestatarii au fost mai înverşunaţi ca niciodată, aseară. Au blocat circulaţia în zonă şi poarta principală de acces în Parlament. Au fost opriţi însă, de jandarmi, cu gaze lacrimogene. 

Oamenii au scandat ore în şir faţă de modificările Legilor Justiţiei. În mijlocul lor, membrii USR au ieşit cu lumini.

Dan Barna, preşedinte USR: "Contează să fim uniţi. Cu cât cetăţenii vor fi mai solidari în acest moment, cu atât, credem noi, şanse ar putea să exite."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal monstru între protestatari şi un deputat PSD. Manifestanţii acuză că au fost loviţi intenţionat cu maşina