Antena Meniu Search
x

Zeci de sărmani din Gorj au rămas fără ajutoare de sărbători, după ce o biserică a fost mistuită de flăcări

Flăcările au cuprins acoperişul lăcaşului de cult, dar şi o anexă a bisericii. Aici se aflau depozitate pachete întregi cu haine pentru sărmani.

Vezi și

Flăcările au cuprins acoperişul lăcaşului de cult, dar şi o anexă a bisericii. Aici se aflau depozitate pachete întregi cu haine care urmau să fie împărţite oamenilor nevoiaşi, de sărbători.

Vâlvătaia care mistuia lăcaşul de cult a fost văzută, de la mare distanţă, de vecini, care au şi dat alarma. 

Incendiul se manifesta la acoperişul respectivei anexe şi la o porţiune din acoperişul bisericii, explică Bogdan Mitan de la ISU Gorj.

Administratorul aşezământului a venit într-un suflet când a auzit că biserica a fost cuprinsă de flăcări. Bărbatul nu îşi explică ce ar fi putut provoca incendiul. 

Victor Stamatoiu, administratorul bisericii

La ora trei, eu am controlat şi era totul stins. Deci nu avea cum să sară de la centrală!

O suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi a fost pârjolită. Focul violent a distrus şi ajutoarele depozitate în anexă, ce urmau să fie împărţite oamenilor sărmani, de sărbători.

Anchetatorii acum acum misiunea de a afla din ce cauză a izbucnit incendiul care a lăsat biserica fără acoperiş şi zeci de sărmani fără ajutoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de sărmani din Gorj au rămas fără ajutoare de sărbători, după ce o biserică a fost mistuită de flăcări