Antena Meniu Search
x

ALERTĂ MAXIMĂ! Un infractor extrem de periculos a EVADAT din spital, la Iaşi! Tânărul de 24 de ani şi-a sugrumat mama şi bunica, apoi le-a înjunghiat

Poliţiştii din Iași caută un tânăr, TECUŢĂ SILVIU-CĂTĂLIN, de 24 ani, care a plecat dintr-un spital de psihiatrie, unde era internat.

UPDATE ora 14:47 - Tânărul evadat a fost găsit în localitatea Valea Satului. Silviu Tecuţă era la marginea drumului şi a fost observat de un localnic. Nu a opus rezistenţă. A fost adus la Spitalul Grajduri, unde i se face o examinare.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii din Iași caută un tânăr, TECUŢĂ SILVIU-CĂTĂLIN, de 24 ani, care a plecat dintr-un spital de psihiatrie, unde era internat.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Citeşte şi: Povestea ŞOCANTĂ a criminalului evadat la Iaşi. După ce şi-a strâns de gât mama şi bunica, Silviu s-a dus la preot şi a făcut MĂRTURISIRI HALUCINANTE

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că TECUŢĂ SILVIU-CĂTĂLIN, de 24 ani, din municipiul Iaşi, a plecat dintr-un spital de psihiatrie, în seara zilei de 20 octombrie a.c.

Semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, poartă barbă.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.

În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Persoanele care îl observă sau dețin informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ALERTĂ MAXIMĂ! Un infractor extrem de periculos a EVADAT din spital, la Iaşi! Tânărul de 24 de ani şi-a sugrumat mama şi bunica, apoi le-a înjunghiat