Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un interlop a snopit un bărbat în mijlocul străzii, la Constanţa. L-a călcat pe cap şi l-a lovit cu bâta şi pumnii până l-a desfigurat (Video)

Bătaie cruntă surprinsă vineri, 15 iunie, la Constanţa. Un individ cu antecedente penale a fost filmat în timp ce lovește cu piciorul, pumnii, dar și cu o bâtă, un bărbat aflat la pământ.

de Redactia Observator

la 18.06.2018 , 14:13

Un interlop a snopit un bărbat în mijlocul străzii, la Constanţa. L-a călcat pe cap şi l-a lovit cu bâta şi pumnii până l-a desfigurat Un interlop a snopit un bărbat în mijlocul străzii, la Constanţa. L-a călcat pe cap şi l-a lovit cu bâta şi pumnii până l-a desfigurat

Bătaie cruntă surprinsă vineri, 15 iunie, la Constanţa. Un individ cu antecedente penale a fost filmat în timp ce lovește cu piciorul, pumnii, dar și cu o bâtă, un bărbat aflat la pământ.

Imaginile incredibile au fost surprinse pe strada Semănătorului din municipiu.

Boran Negimedin este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat, în trecut, pentru că și-a torturat și sechestrat concubina. 

Articolul continuă după reclamă

Individul s-a luat la bătaie cu un bărbat, iar când acesta s-a prăbușit, Negimedin Boran a început să-l calce, efectiv, pe cap, să-i tragă pumni în față și să-i aplice lovituri cu o bâtă. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional! 

Poliţştii chemaţi la faţa locului l-au reţinut pe agresor, acesta fiind propus pentru arestare. 

”Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, formulată în dosarul nr. 5769/P/2018 la data de 16.06.2018, şi ca atare: În baza art. 226 alin. 2 c.proc.pen. raportat la art. 223 alin. 2 c.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Boran Negimedin (..) pe o durată de 30 de zile, de la data de 16.06.2018 la data de 15.07.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Şi-a lovit iubita cu ciocanul şi i-a tăiat nasul cu lama

Presa locală scrie că, înainte de anul 2004, Boran Negimedin a fost cercetat, în România, pentru ultraj și furt calificat, iar în Italia pentru furt. 

Apoi, în 2004, era condamnat pentru că-și sechestrase și torturase concubina. Mai exact, i-a aplicat lovituri cu ciocanul și i-ar fi tăiat nasul cu lama. A primit 8 ani de închisoare.

Sursa video

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un interlop a snopit un bărbat în mijlocul străzii, la Constanţa. L-a călcat pe cap şi l-a lovit cu bâta şi pumnii până l-a desfigurat (Video)