Antena Meniu Search
x

Video Un jandarm i-a dat o lecţie unui băiat de 10 ani care i-a umilit copilul. În 2016, tatăl victimei bătea poliţişti alături de interlopul "Ortopedul"

Acuzaţii grave la adresa unui ofiţer din Jandarmerie din Curtea de Argeş. Bărbatul ar fi bătut un copil de 10 ani pe motiv că i-a lovit şi umilit băiatul la un loc de joacă. Copilul agresat de jandarm a ajuns la spital, a doua zi, iar medicii au anunţat poliţia. Tatăl copilului a depus şi el plângere. În cazul său, rolurile au fost invers în trecut: bărbatul a fost condamnat pentru că a bătut doi poliţişti.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.09.2023, 19:41

Vezi și

Agresiunea ar fi avut loc sâmbătă, la loc de joacă din Curtea de Argeş, unde copiii se plimbă cu bicicletele. Ofiţerul a văzut cum un băiat i-ar fi scuipat fiul şi a luat foc. S-ar fi repezit la copilul de 10 ani.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Tatăl copilului susţine că fiul său nu i-a zis, iniţial, că a fost bătut. A povestit însă totul a doua zi, când ar fi început să se simtă rău şi să acuze dureri în zona gâtului. Părinţii l-au dus la spital, iar medicii au decis să anunţe poliţia.

Mucenic Curpaș, tatăl victimei: Jandarmul a avut impresia că copilul meu ar fi scuipat în direcţia copilului, s-a ridicat de la o masă de unde consuma o băutură, l-a luat de ceafă pe copilul meu care era cu spatele, l-a împins către un zid, l-a ridicat un zid, i-a altoit câteva şi i-a adresat nişte cuvinte jignitoare. "Te bat până mănânci cu paiul toată viaţa."

Ofiţerul este anchetat de Jandarmerie.

Tatăl victimei, trecut alături de interlopi

Purtător de cuvânt al Jandarmeriei: A fost depusă o plângere pe numele unui cadru militar din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Argeş cu privire la o presupusă implicare a acestuia într-un caz de agresiune a unui minor.

Şi tatăl copilului a depus plângere la poliţie. Spune că fiul său a avut noroc: purta casca de biciclist, când a fost lovit. Chiar şi aşa, ar fi rămas cu spaima şi va avea nevoie de consiliere psihologică.

Andreea Gheordunescu, Sp. Curtea de Argeș, Manager: La compartimentul primiri urgente de la spitalul municipal Curtea de Arges s-a prezentat un copil de 10 ani. Diagnosticul principal pus de medici este de leziuni secundare ale altor părţi ale capului şi corpului.

Tatăl băiatului spune că jandarmul a încercat o împăcare. Însă este decis să îşi menţină plângerea.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cu jandarmul aţi vorbit?

Mucenic Curpaș, tatăl victimei: Da, telefonic şi faţă în faţă. A spus că nu s-a atins de copil, dar pe camerele de luat vederi se vede altceva.

Jandarmul susține că nu s-a atins de copil

Duminică, băiatul agresat a fost dus la un spital din Bucureşti. Tatăl susţine că medicii i-au făcut un RMN. Însă reprezentanţii unităţii medicale spun că ar fi fost vorba de un consult din care a reieşit că băiatul este sănătos.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Tatăl copilului agresat are un trecut controversat. A fost condamnat pentru ultraj după ce, în 2016, împreună cu un interlop zis Ortopedul, a bătut doi poliţişti din Curtea de Argeş, în faţa unei biserici. Bărbatul nu a făcut însă închisoare, fiind obligat doar să presteze 80 zile de muncă în folosul comunităţii.

Polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zona și au audiat mai mulți martori. Reporterii Observator au încercat să obţină un punct de vedere şi de la jandarmul acuzat, dar acesta nu a vrut să comenteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un jandarm i-a dat o lecţie unui băiat de 10 ani care i-a umilit copilul. În 2016, tatăl victimei bătea poliţişti alături de interlopul "Ortopedul"