Un mort şi trei răniţi în urma unui accident produs în Ialomiţa

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 30.12.2020, 16:53.
Actualizat: 30.12.2020, 17:01

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în cursul zilei de miercuri, pe raza localităţii Coşereni, din judeţul Ialomiţa, la câţiva zeci de kilometri de Bucureşti.

Una dintre victimele accidentului din Ialomiţa a fost transportată la spitalul din Urziceni

Două autoutilitare au fost implicate în accidentul din Ialomiţa

ISU Ialomiţa

Două autoutilitare au fost implicate în accidentul produs pe Drumul Naţional DN 2.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

În total, patru persoane au fost implicate în accidentul produs în Ialomiţa.

Una dintre victimele accidentului a fost găsită în stop cardio-respirator. În ciuda intervenţiei prompte, medicii nu au mai putut face nimic, astfel că a fost declarat decesul victimei.

Una dintre victimele accidentului din Ialomiţa, transportată la spitalul din Urziceni

În cazul unei alte persoane a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. După ce s-a efectuat extragerea dintre fiarele contorsionate ale maşinii, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni.

Celelalte două persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului însă au refuzat să fie transportate la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.