Antena Meniu Search
x

Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din Sibiu. Zeci de apeluri la 112

Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din Sibiu. Zeci de apeluri au fost primite la 112, locuitorii oraşului reclamând prezenţa bărbatului şi ceea ce făcea el, după ce suna la uşile apartamentelor din oraş.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.02.2019, 08:14

Poliţistul suna la uşile oamenilor
Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din Sibiu. Zeci de apeluri la 112 - Facebook

Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din Sibiu. Zeci de apeluri au fost primite la 112, locuitorii oraşului reclamând prezenţa bărbatului şi ceea ce făcea el, după ce suna la uşile apartamentelor din oraş.

Alarma a fost dată mai întâi pe facebook, unde mai mulţi sibieni au semnalat prezenţa unui bărbat cu un comportament dubios în apropierea locuinţelor lor. Ora de Sibiu a primit de asemenea mesaje de la simbieni, care povesteau ce au trăit în prezenţa individului.

Bărbatul suna la uşile apartamentelor şi se dădea drept ofiţer de la criminalistică, avâdn şi legitimaţie. "Atenție acest individ umblă din ușă în ușă susținând că e de la criminalistică. Cu diferite pretexte pune întrebări dubioase despre vecini, pretinzând că au probleme cu legea, urmărindu-și interesele meschine. Ieri a fost la mine în scară la mai mulți vecini, pe strada Doamna Stanca, dar a mai fost şi prin cartierul Hipodrom, cu aceeași poveste.", a fost mesajul postat pe facebook de un tânăr care l-a şi fotografiat pe individ.

Odată distribuită în mediul online, fotografia a devenit virală. Zeci de oameni au povestit că l-au văzut pe individ atât în Hipodrom, unde s-a recomandat ca "vânzător de blugi", cât și în Vasile Aaron, unde s-a recomandat ca angajat la Evidența Populației. 

Pe acelaşi subiect

Săptămâna trecută a fost pe strada Ștefan Cel Mare, întrebând la mai multe adrese dacă știu cumva case de vânzare în zonă. "Ieri era la noi în bloc, pe Fraţii Buzești, pretindea că urmărește un băiat și o fata care fură din Germania, după care a început cu întrebări despre oamenii vârstnici și vulnerabili din bloc.", a fost postarea unui altsibian.

Bărbatul care a înspăimântat sibienii e poliţist sub acoperire

Au urmat zeci de apeluri la 112 şi un comunicat al IPJ Sibiu: "Facem cercetări pentru identificarea lui și pentru a stabili dacă are activitate infracțională. Cert este faptul că respectiva persoană nu este polițist din cadrul IPJ Sibiu.", a declarat Elena Welter, purtător de cuânt la IPJ Sibiu.

La începutul săptămâni, Poliţia din Sibiu a făcut lumină şi l-a identificat pe bărbat. "Pentru noi nu este un caz. Până în prezent nu am fost sesizați despre nicio faptă sau contravenție comisă de această persoană. Putem spune cu certitudine că nu este polițist în cadrul IPJ Sibiu. Face parte din cadrul MAI și se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Mulțumim cetățenilor pentru spiritul civic, dar nu este cazul să se agite mai mult decât la nivel de informare a noastră, pentru că nu este un pericol.", a declarat comisar șef Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Șeful poliției sibiene a explicat că bărbatul a cărei poză a fost făcută publică pe rețelele de socializare ale mămicilor din Sibiu și despre care s-a scris că ar fi bătut la mai toate ușile din oraș, nu este o amenințare pentru nimeni, iar asta pentru că este un agent sub acoperire. ."Domnul era în misiune. Am fost informați de la București și nu ni s-au dat mai multe amănunte. Face parte din MAI, dar nu știu să vă spun din ce structură sau din ce județ este.", a spus Tiberiu Ivancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din Sibiu. Zeci de apeluri la 112