Antena Meniu Search
x

Un polonez a folosit Google Translate ca să-i ceară unui taximetrist să-l ajute să tranşeze cadavrul iubitei pe care a ucis-o. Erau în Thailanda, în vacanţă

Caz de-a dreptul șocant într-un hotel de lux din Thailanda. Cadavrul unei tinere ucrainence a fost găsit într-o cameră de hotel, după ce iubitul a tăiat-o cu un fierăstrău. Bărbatul s-ar fi folosit apoi de Google Translate pentru a îi cere unui taximetrist să-l ajute să dezmembreze cadavrul.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 13:02

Un polonez a folosit Google Translate ca să-i ceară unui taximetrist să-l ajute să tranşeze cadavrul iubitei pe care a ucis-o. Erau în Thailanda, în vacanţă
Un polonez a folosit Google Translate ca să-i ceară unui taximetrist să-l ajute să tranşeze cadavrul iubitei pe care a ucis-o. Erau în Thailanda, în vacanţă - Capturi YouTube / The Telegraph

Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, s-a cazat la hotelul-apartament Key Sathorn-Charoenraj din Bangkok împreună cu iubitul ei, Jan Jerzy Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, pe 29 aprilie. Jan avea o firmă de publicitate în Londra, iar tânăra era model, făcând anterior mai multe ședințe foto pentru compania lui, potrivit DailyMail.

Cuplul părea fericit când a intrat împreună în hotel, iar imaginile de pe camerele de supraveghere din hotel i-a surprins pe cei doi zâmbind, în timp ce se îndreptau spre camera lor. La prima vedere, totul părea normal și nimeni nu ar fi bănuit ce a urmat să se întâmple la scurt timp după. Crima grotescă a ieșit la iveală după ce paznicii hotelului au devenit suspicioși în dimineața zilei de 15 mai, când turistul polonez a părăsit clădirea, singur și în grabă, târându-și bagajele după el și părând foarte nervos.

A rugat un șofer de taxi prin Google Translate să-l ajute să dezmembreze cadavrul iubitei

Jan Jerzy a făcut apoi semn unui taxi, al cărui șofer, Surachai Sabaibang, a sunat ulterior la hotel pentru a-i informa despre comportamentul bizar al polonezului, după ce acesta ar fi folosit aplicația Google Translate pentru a cere ajutor ca să dezmembreze corpul tinerei. Camerele de supraveghere l-au surprins pe Jan tremurând în timp ce iese din lift, trăgându-și valiza în urma lui.

Pe acelaşi subiect

În urma apelului făcut de taximetrist, personalul hotelului s-a dus să verifice camera cuplului de la etajul 32, unde au găsit cadavrul desfigurat al tinere, întins pe pat. Fața tinerei era plină de sânge și mâna stângă îi fusese tăiată de la încheietura. Capul i-a fost, de asemenea, tăiat parțial, iar paramedicii au descoperit că a fost înjunghiată și în piept. 

Lângă trupul fără viață al tinerei „zăcea” un fierăstrău, arma care i-a adus sfârșitul. Anchetatorii cred că Alona murise de aproximativ o zi înainte de a fi descoperită, sugerând că a fost ucisă în weekendul dinaintea încercării lui Jan de a jugi.

Victima a ajuns la apartament cu iubitul ei pe 29 aprilie, dar el a plecat fără ea în jurul prânzului, pe 15 mai. Am aflat că a angajat un taxi care să-l ducă în provincia Sa Kaeo. Probabil că încerca să treacă granița cu Cambodgia”, a declarau un oficial al poliției.

Criminalul nu părea afectat de ceea ce a făcut

Ofițerii l-au contactat pe șoferul de taxi pentru a fi interogat în urma descoperirii.

L-am ridicat pe pasagerul suspect, care mi-a spus prin Google Translate că vrea să joace la un cazinou. Când nu a găsit un loc potrivit pentru a se juca, apoi mi-a cerut prin intermediul aplicației să ajut la dezmembrarea corpului iubitei sale pentru 1.500 pentru 44 de dolari”, a spus șoferul.

Revoltat de cererea alarmantă, șoferul l-a lăsat pe bărbat la un alt hotel, apoi a sunat la cel la care tânărul era cazat. Oficialii de frontieră au fost puși în alertă la scurt timp după ce personalul hotelului a descoperit cadavrul tinerei și, luni seară, criminalul a fost prins la punctul de control de frontieră Aranyaprathet.

El a fost reținut la secția de poliție Wat Phraya Krai pentru interogatoriu, în timp ce poliția a informat Ambasada Poloniei despre arestarea sa. Investigațiile sunt în desfășurare. „Suspectul a fost foarte calm când a fost arestat. Era în jurul orei 4 dimineața când a fost prins. A băut cafea ca de obicei în celula lui și a început să facă mișcare, ca și cum ar fi rutina lui normală de dimineață. Nu a spus nimic. Am contactat Ambasada Poloniei și am făcut aranjamente pentru ca oficialii ambasadei să sosească mai târziu , în cursul zilei de azi astăzi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un polonez a folosit Google Translate ca să-i ceară unui taximetrist să-l ajute să tranşeze cadavrul iubitei pe care a ucis-o. Erau în Thailanda, în vacanţă