Antena Meniu Search
x

Român lăsat să moară de frig, în Franța! Bărbatul a fost găsit fără suflare, degerat, în faţa unui centru destinat persoanelor fără adăpost

Un român de 50 de ani a murit cu zile, în Franţa, după ce asistenții sociali de la un centru destinat persoanelor fără adăpost ar fi refuzat să-l ajute.

Caz revoltător în Franţa. Un român în vârstă de 50 de ani a murit cu zile după ce asistenții sociali de la un centru destinat persoanelor fără adăpost ar fi refuzat să-l ajute.

Înfrigurat, flămând şi fără adăpost, românul s-a dus să ceară ajutorul la un centru pentru persoane fără adăpost din Bordeaux. Conaţionalul nostru a fost însă refuzat. 

Urmarea a fost teribilă. Bărbatul a murit de frig în fața centrului.

Reprezentanții instituţiei au o altă variantă a poveştii. Ei spun că românul a refuzat ajutorul lor, motiv pentru care a rămas în frig. Omul mai fusese la ei, era bolnav și trebuia internat într-un spital.

Când a fost găsit, românul prezenta degerături din cauza frigului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru a stabili dacă victima chiar a refuzat ajutorul sau dacă asistenții sociali nu au vrut să îl primească în centru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Român lăsat să moară de frig, în Franța! Bărbatul a fost găsit fără suflare, degerat, în faţa unui centru destinat persoanelor fără adăpost