Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de 18 ani a băgat 5 oameni în spital, după un accident groaznic, în Tuzla. "Mă mir că au scăpat săracii. Maşina parcă e tăiată cu fierăstrăul"

Cinci oameni au fost răniţi, iar trei dintre ei au ajuns de urgenţă la spital, ieri, în comuna Tuzla, după un impact frontal între două autoturisme. În urma coliziunii puternice, una dintre maşini a fost proiectată într-un gard de pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 17.06.2023, 09:19

Vezi și

Cinci oameni au fost răniţi, ieri după-amiază în Tuzla, din cauza unui şofer începător. Un adult şi doi copii au ajuns de urgenţă la spital.

Claudia Tatarici, medic SAJ: Un pacient cu traumatism de coloană vertebrală şi traumatism de bazin, doi pacienţi cu traumatism cranian, un pacient cu traumatism de membru inferior şi unul cu traumatism de membru superior.

Băiatul de 18 ani ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină, condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani.

Impactul a fost extrem de violent

Pe acelaşi subiect

Autoturismul, condus de femeie, s-a transformat într-un morman de fiare, după ce în urma coliziunii a fost aruncat într-un gard de pe marginea şoselei. Pentru ca tânăra să fie extrasă din maşină a fost nevoie de intervenţia descarcerării.

Martor: Nu ştiu, am auzit bubuitură, când am venit erau aici făcuţi praf.

Reporter: Aţi văzut vreodată un impact aşa puternic?

Martor: Ca ăsta nu, a mai fost, dar  ca ăsta nu. Parcă e tăiată cu fierăstrăul, cu drujba.

Martor: Nenorocire! Dezastru! Mă mir că au scăpat săracii. Să dea Dumnezeu să ajungă cu bine! Păcat..

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a petrecut totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un şofer de 18 ani a băgat 5 oameni în spital, după un accident groaznic, în Tuzla. "Mă mir că au scăpat săracii. Maşina parcă e tăiată cu fierăstrăul"