Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Un șofer israelian de 70 de ani a intrat într-un Ferrari si a provocat pagube de sute de mii de euro

Accident de sute de mii de euro în Capitală. O maşină a ajuns cu roţile în sus, după ce a intrat într-un Ferrari. La rândul lui, bolidul de lux a fost proiectat într-o altă maşină, la volanul căreia se afla Alin Petrache, şeful Federaţiei Române de Rugby. Bărbatul a scăpat nevătămat şi a sărit să acorde primul ajutor victimelor.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 30.06.2021, 21:49

Vezi și
  • Maşina lui Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a fost implicată într-un accident de circulaţie, marţi seara.

Accidentul costisitor a avut loc aseară, în jurul orei 21. Ferrariul, model F430 în valoare de aproximativ 100.000 de euro, circula regulamentar. 

Dragoş Văduva, şofer Ferrari: Când eram pe verde în trecere, cred că aveam 50 de kilometri la oră, mi-a apărut brusc o maşină. Eu m-am dus spre dreapta lui, el a crezut că singura scăpare e să accelereze şi s-a întâmplat povestea asta. A venit prin faţă, l-am prins în roată. De la şoc, fiind SUV şi având centrul de greutate destul de sus, s-a răsturnat.

SUV-ul în care erau doi cetăţeni israelieni a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Un şofer de 70 de ani ar fi provocat accidentul din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

Accidentul a avut loc în intersecţia dintre Bulevardul Poligrafiei şi Strada Parcului. Israelianul în vârstă de 70 de ani nu a ţinut cont de culoarea semaforului şi a virat stânga. Din sens opus, venea aututurismul marca Ferrari, care avea prioritate. Însa acesta a încercat să evite impactul, aşa că a virat dreapta, dar a ricosat într-o altă maşină care aştepta la semafor.

În maşina oprită la semafor era Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby. Împreună cu şoferul Ferrariului, a reuşit să scoată cele două victime din maşina răsturnată.

Cei doi cetăţeani străini au fost duşi cu ambulanţa la Spitalul Elias. 

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. 

Şeful Federaţiei Române de Rugby se întorcea, în momentul accidentului, de la antrenamentul echipei naţionalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Un șofer israelian de 70 de ani a intrat într-un Ferrari si a provocat pagube de sute de mii de euro