Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani şi-a lovit mortal tatăl cu un levier, după o ceartă. Mama a descoperit scena crimei şi a sunat disperată la 112

Crimă odioasă în Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 21 de ani şi-a lovit mortal tatăl, în urma unui conflict spontan. Mama băiatului şi-a găsit soţul inconştient în casă şi a sunat la 112.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 17:32

- Shutterstock

Un tânăr de 21 ani a fost reţinut, marţi, după ce în urma unui conflict spontan şi-a lovit tatăl cu un levier metalic, iar bărbatul, în vârstă de 49 ani, a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a arătat că luni seara, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au fost sesizaţi, prin 112, că o femeie şi-a găsit soţul inconştient, în curtea imobilului în care locuieşte, în localitatea Monor.

Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic

Un echipaj de ambulanţă a intervenit la eveniment şi a constatat decesul bărbatului.

Pe acelaşi subiect

"Din investigaţiile efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în timpul nopţii a rezultat că între bărbatul de 49 de ani şi fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său. Tânărul a fost luat în custodia poliţiştilor şi condus la audieri", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

De asemenea, ţinând cont de rezultatele primelor cercetări, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud care a preluat cercetările în acest caz.

Tânărul de 21 de ani, reţinut pentru 24 de ore

În cursul zilei de marţi, în urma audierilor, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "violenţă în familie, raportat la infracţiunea de omor".

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, în vederea arestării preventive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani şi-a lovit mortal tatăl cu un levier, după o ceartă. Mama a descoperit scena crimei şi a sunat disperată la 112