Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 35 de ani din Vaslui a murit la mai puțin de 48 de ore de la rapel. Andrei suferea de mai mulți ani de insuficiență renală și diabet

Andrei, un tânăr de 35 de ani din Vaslui, a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19. Bărbatul, care este fratele artistului vasluian Romeo Zaharia, suferea de mai mulți ani de insuficiență renală și diabet tipul 1.

de Monica Palade

la 23.03.2021, 13:32

Vezi și

Vineri, 19 martie, Andrei a făcut dializa, iar la prânz a primit a doua doză de vaccin. Câteva ore mai târziu a început să se simtă rău și a făcut febră. Sâmbătă noaptea, starea sa s-a agravat. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat mai bine de două ore.

Au reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la Spitalul Județean din Vaslui, însă o oră mai târziu, tânărul se stingea din viață. Diagnosticul pus de medici: fibrilație ventriculară neresuscitabilă. Potrivit vremeanoua.ro, familia tânărului crede că și dializa și vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei.

Citește și:

Mesaje emoționante după moartea lui Andrei

Mesajele emoționante au împânzit rețelel de socializare. „Puiul mamii, ai rupt sufletul din mine. Ai plecat mult prea devreme de lângă noi. Nu stiu ce o să fac fără tine. Drum lin lângă tăticul tău. Dumnezeu să te aibă în pază, suflet bun!”, a scris mama tânărului. “Dumnezeu să te odihnească, frățiorul meu scump și drag”, a scris pe Facebook Romeo Zaharia.  

“Doamne, nu îmi vine să cred! E un șoc! Dumnezeu să îl ierte și multă putere familiei îndurerate. Ne vom aduce mereu aminte de el, așa cum era, plin de viață!”; “Regrete eterne,om bun! Nu mi-a venit să cred și nici acum nu îmi vine încă să cred asta. Dumnezeu să te ierte și să te odihneasca în pace, să vegheze asupra ta acolo,Sus, mereu. Mai aveai multe de realizat și o viață înainte, dar Dumnezeu a ales sa te ia la El mai devreme. Fără cuvinte! Sincere condoleanțe familiei și putere să treacă peste acest necaz”.

“Aparatul de dializă te așteaptă, Andrei! Patul e gol, Andrei! Toți te așteptăm. Aveam o lumânare cumpărată prin mașină pentru tata, nu pentru tine, Andrei. Mă doare sufletul tare, Andrei!”, au scris apropiații.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 35 de ani din Vaslui a murit la mai puțin de 48 de ore de la rapel. Andrei suferea de mai mulți ani de insuficiență renală și diabet