Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Arad a lovit cu pumnul mai multe femei pe stradă. I s-a părut că s-au uitat urât la el

Două femei au fost atacate, în plină stradă, la Arad. Un trecător le-a lovit cu pumnul în față, din senin, după care a fugit. Tinerele se îndreptau spre serviciu şi au puse la pământ de un necunoscut. Agresorul şi-a văzut apoi de drum, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. 
 

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 13:24

Vezi și

 A fost prins de poliţişti pentru că unul dintre atacuri a fost filmat de o cameră de supraveghere. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani care nu a ştiut să spună decât că le-a lovit pentru că i s-a părut că femeile l-au privit urât. 

Atacul şocant s-a petrecut luni dimineaţă, în Arad şi a fost surprins de o cameră de supraveghere a unuia dintre magazinele aflate în zonă. Pe imagini se vede cum femeia traversează strada, pentru a ajunge la serviciu. Când ajunge pe partea cealaltă, este întâmpinată de un tânăr cu glugă pe cap şi mască de protecţie. După doar două secunde, individul o loveşte pe femeie în plină figură şi o pune la pământ.

Colegă: Individul a întrebat-o dacă opreşte autobuzul în zonă, iar în secunda următoare când ea a zis "nu", a lovit-o şi a fugit

Şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Pe acelaşi subiect

Îşi continuă apoi drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Colegă: În momentul în care am ajuns, ea era pe jos lovită. Plângea foarte afectată. Ochelarii îi erau săriţi de la ochi. Era foarte speriată, tremura. Era vizibil zdruncinată. 

Agresorul a mai făcut câţiva paşi, după care a lovit o altă femeie, tot fără niciun motiv, lăsând-o aproape inconştientă pe asfalt.

Livia Pescar: IPJ Arad: Poliţiştii secţiei 1, Arad, au identificat un tânăr de de 22 de ani, din municipiul Arad, care ar fi lovit cu pumnul în zona feţei două femei, care se deplasau în zona Lebăda, din municipiul Arad.  

Cei care locuisc în zonă au fost şocaţi când au auzit ce se întâmplă în cartierul lor.

Trecător: Astea sunt fapte de huliganism. Nu de un om civilizat. N-a avut altă ocupaţie, sau cine ştie. 

Trecător: Omul nebun, tot nebun rămâne. Un om normal la cap nu face treaba asta.

Trecător: Nu ai de unde să ştii cum reacţionează omul sau de ce gândeşte aşa. Nu-mi dau seama de ce.  

Tânărul de 22 de ani se va alege cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Arad a lovit cu pumnul mai multe femei pe stradă. I s-a părut că s-au uitat urât la el