Antena Meniu Search
x

Video Un tată din Vaslui și-a înjunghiat fiul de 14 ani în fața surorii lui, în timp ce tăiau porcul. Copilul fusese dat în grija statului, dar bărbatul l-a cerut înapoi

Crimă oribilă, ieri într-o comună din Vaslui. Un adolescent de 14 ani a fost ucis cu sânge rece de propriul tată, pentru că a avut îndrăzneala să-l contrazică. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 08:01

Vezi și

Cei doi se aflau în curte, unde tatăl sacrifica un porc. Băut bine, individul şi-a pierdut minţile când copilul său l-a contrazis. A pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe loc, fără să clipească. Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Atenţie! Imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Și-a înjunghiat fiul în fața fiicei

Ar fi trebuit să fie o zi veselă, în familie. Au ieşit toţi în curte - tată, fiu şi fiică - pentru a tăia porcul. Capul familiei şi-a turnat pahar după pahar, până şi-a pierdut controlul şi luciditatea. Atunci a început să-l scoată din sărite orice. Dintr-o dată, fiul său, în vârstă de 14 ani, a devenit cel mai mare inamic al său.

Vecine: Nu a vrut să aducă repede, la comada lui ceva, şi a intrat cu cuţitul şi l-a înjunghiat. 

Pe acelaşi subiect

- S-a îmbătat, a tăiat porcul, i-ar fi zis băiatului ceva, băiatul i-ar fi reproşat şi atunci a băgat cuţitul în el şi asta s-a întâmplat.  

După ce şi-a revenit din şoc, sora băiatului a sunat imediat la 112. În doar câteva minute, două ambulanţe au ajuns la faţa locului. Medicii nu i-au mai putut salva însă viaţa băiatului.

Marius Stanciu - ISU Vaslui: Echipajul ambulanţei SAJ efectua manevre de resuscitare. Aceste manevre de resuscitare au fost continuate de către echipajul SMURD încă 15 minute. Din nefericire, medicul de pe ambulanţa SMURD a fost nevoit să declare decesul minorului.  

Minorul se afla în grija tatălui său de ceva vreme. Vecinii povestesc că băiatul a avut mult de pătimit după moartea mamei sale. Ba chiar ar fi fost internat în trecut într-un centru pentru minori abuzaţi.

Vecină-reporter: Era un beţiv. Copilul a fost dat la stat, nu ştiu de ce i l-a adus şi i l-a înmânat înapoi când ştiau ce fel de tată e. 

- Îl mai lovea? Îl mai bătea? 

- Bătăi la greu, bătăi la greu bietul băiat.  

Vecină: A fost luat acum 2 sau 3 luni la centru la Vaslui şi i l-a dat înapoi. Pentru că a zis că nu-l mai bate, că nu-i mai face nimic rău. Copilul era foarte speriat, se vedea că îi era teamă de el. Tot timpul cu teamă. 

Tatăl ucigaş a fost reţinut de către poliţişti şi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul riscă să petreacă ani grei după gratii, pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tată din Vaslui și-a înjunghiat fiul de 14 ani în fața surorii lui, în timp ce tăiau porcul. Copilul fusese dat în grija statului, dar bărbatul l-a cerut înapoi