Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Una din cele trei surori din Bacău, care au fost spălate cu soluţie pentru oi, în stare gravă. O altă fetiţă din Suceava internată cu o zi înainte

Un nou caz din ceea ce deja a devenit un fenomen extrem de periculos, plătit cu vieţi de copii. Trei surori de 4, 8 şi 9 ani din Bacău au ajuns în comă la spital după ce mama lor le-a spălat cu soluție pentru deparazitarea oilor. Şi nu cu substanţele speciale şi sigure existente în farmacii. În acest caz a fost deschis un dosar penal. 

de Adrian Obreja

la 04.09.2024 , 13:43

Două dintre cele două surori de 4 şi 7 ani sunt într-o stare mai bună, în timp ce sora lor mai mare, de 9 ani, este în stare foarte gravă, starea ei s-a înrăutăţit în timpul nopţii, iar medicii se chinuie să o ţină în viaţă cu ajutorul aparatelor. În acest moment este internată la Terapie Inensivă la Iaşi şi este intubată.

În stare gravă în spital 

Toate surorile au ajuns iniţial în Spitalul de Urgenţă din Bacău, după ce mama lor le-a spălat cu o substanţă extrem de toxică, care se foloseşte doar la oi, la capre sau la vaci. A folosit acea substanţă pe fiicele ei, după care a văzut că acestea se simt foarte-foarte rău şi a sunat la 112, unde a anunţat că are nevoie de ajutor şi în acelaşi timp a şi povestit ce a făcut.

Vezi și

A fost deschis un dosar penal de către poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi au fost sesizaţi şi inspectorii de la Protecţia Copilului din Bacău, care vor face o anchetă la domiciuliul familiei.

Cu 24 de ore înainte, un alt copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital, tot în urma utilizării unei astfel de substanţe extrem de toxice care se foloseşte la deparazitarea oilor. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Una din cele trei surori din Bacău, care au fost spălate cu soluţie pentru oi, în stare gravă. O altă fetiţă din Suceava internată cu o zi înainte