Video

Unul dintre suspecţii crimei din Giurgiu i-a ajutat pe anchetatori, publicând pe Facebook portretul robot al victimei

De Corina Matlinschi.
Publicat: 18.11.2020, 19:21.
Actualizat: 18.11.2020, 19:35

Detalii înfiorătoare în cazul femeii găsite carbonizată într-un geamantan, pe un câmp din Giurgiu. La câteva zile după ce ar fi omorât-o, unul dintre suspecţi publica pe contul de facebook portretul robot al victimei, cu ajutorul căruia anchetatorii doreau să o identifice.

Judecătorii au arestat azi trei persoane. Suspecţii spun că ei au dus-o cu maşina din Bucureşti şi i-au dat foc, dar victima era deja moartă.

Marius Drăgulin - avocat suspecţi: Regretă cele petrecute, au recunoscut incendierea şi transportul. Nu recunosc omorul.

Crima a avut loc într-un bloc din Ferentari., unde locuiau cu chirie. Potrivit unor surse Observator în faţa anchetatorilor au spus că au existat neînţelegeri iar femeia a vrut să se sinucidă. Au încercat să o resusciteze şi aşa explică ei coastele rupte. Nu explică însă multe alte răni şi nici incendierea. De acolo au băgat-o într un geamantan au coborât aceste scări până în faţa blocului unde aveau maşina parcată.

Suspecții au plecat cu masina în judeţul Giurgiu, aproape de Ghimpați, la o distanță de 30 de km de Capitală. Acolo au aruncat cadavrul la marginea câmpului și l-au incendiat. O camera de supraveghere dintr-o benzinărie a surprins autoturismul.

În faţa judecătorilor, cei trei nu au mai vrut să dea explicaţii şi au cerut o măsură mai blândă - arestul la domiciliu.

Marius Drăgulin - avocat suspecţi: Eu apreciez că probele sunt insuficiente la momentul de faţă. Ar putea fi otrăvită, dar nu există la dosar nici o probă administrată în sensul ăsta. Nu avem un raport toxicologic la dosar.

Ce este clar însă la dosar este cauza morţii. Sabina a fost ucisă în bătaie, lovită cu un corp dur şi înjunghiată. A murit din cauza hemoragiei. Cu un cinism incredibil, una dintre suspecte, a publicat, două zile la rând, pe pagina ei de facebook anunţul cu portretul robot al victimei, în momentul în care procurorii încercau să o identifice.

Timp de 19 zile nimeni nu i-a bănuit pe cei 3, nici măcar vecinii acestora.

Reporter: Aţi auzit vreodată ţipete în casă? Scandal?

Vecin: Nu, nu am auzit. M-a şocat, nu ştiam nimic, nu ştiam situaţia lor.

Tânăra de 32 de ani avea un băieţel de 8 ani. Apropiaţii spun că de câteva luni plecase de acasă să locuiască cu cele două surori arestate acum. Cu câteva zile înainte de crimă, nu le-a mai răspuns la telefon.

Unchiul fostului soţ: Au profitat de ea. Cum să se omoare ea singură? Nu avea cum.

Reporter: Copilul este încontinuare la dumneavoastră?

Unchiul fostului soţ: Nu, nu. A venit asistenţa socială şi l-a luat.

Cei trei au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.