Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre suspecţii crimei din Giurgiu i-a ajutat pe anchetatori, publicând pe Facebook portretul robot al victimei

Detalii înfiorătoare în cazul femeii găsite carbonizată într-un geamantan, pe un câmp din Giurgiu. La câteva zile după ce ar fi omorât-o, unul dintre suspecţi publica pe contul de facebook portretul robot al victimei, cu ajutorul căruia anchetatorii doreau să o identifice.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 18.11.2020, 19:35

Vezi și
  • Suspecții au plecat cu masina în judeţul Giurgiu, aproape de Ghimpați.
  • Acolo au aruncat cadavrul la marginea câmpului și l-au incendiat.

Judecătorii au arestat azi trei persoane. Suspecţii spun că ei au dus-o cu maşina din Bucureşti şi i-au dat foc, dar victima era deja moartă.

Marius Drăgulin - avocat suspecţi: Regretă cele petrecute, au recunoscut incendierea şi transportul. Nu recunosc omorul.

Crima a avut loc într-un bloc din Ferentari., unde locuiau cu chirie. Potrivit unor surse Observator în faţa anchetatorilor au spus că au existat neînţelegeri iar femeia a vrut să se sinucidă. Au încercat să o resusciteze şi aşa explică ei coastele rupte. Nu explică însă multe alte răni şi nici incendierea. De acolo au băgat-o într un geamantan au coborât aceste scări până în faţa blocului unde aveau maşina parcată.

Suspecții au plecat cu masina în judeţul Giurgiu, aproape de Ghimpați, la o distanță de 30 de km de Capitală. Acolo au aruncat cadavrul la marginea câmpului și l-au incendiat. O camera de supraveghere dintr-o benzinărie a surprins autoturismul.

În faţa judecătorilor, cei trei nu au mai vrut să dea explicaţii şi au cerut o măsură mai blândă - arestul la domiciliu.

Marius Drăgulin - avocat suspecţi: Eu apreciez că probele sunt insuficiente la momentul de faţă. Ar putea fi otrăvită, dar nu există la dosar nici o probă administrată în sensul ăsta. Nu avem un raport toxicologic la dosar.

Ce este clar însă la dosar este cauza morţii. Sabina a fost ucisă în bătaie, lovită cu un corp dur şi înjunghiată. A murit din cauza hemoragiei. Cu un cinism incredibil, una dintre suspecte, a publicat, două zile la rând, pe pagina ei de facebook anunţul cu portretul robot al victimei, în momentul în care procurorii încercau să o identifice.

Timp de 19 zile nimeni nu i-a bănuit pe cei 3, nici măcar vecinii acestora.

Reporter: Aţi auzit vreodată ţipete în casă? Scandal?

Vecin: Nu, nu am auzit. M-a şocat, nu ştiam nimic, nu ştiam situaţia lor.

Tânăra de 32 de ani avea un băieţel de 8 ani. Apropiaţii spun că de câteva luni plecase de acasă să locuiască cu cele două surori arestate acum. Cu câteva zile înainte de crimă, nu le-a mai răspuns la telefon.

Unchiul fostului soţ: Au profitat de ea. Cum să se omoare ea singură? Nu avea cum.

Reporter: Copilul este încontinuare la dumneavoastră?

Unchiul fostului soţ: Nu, nu. A venit asistenţa socială şi l-a luat.

Cei trei au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unul dintre suspecţii crimei din Giurgiu i-a ajutat pe anchetatori, publicând pe Facebook portretul robot al victimei