Antena Meniu Search
x

Vasluian SNOPIT ÎN BĂTAIE de patru polițiști şi un jandarm! "M-au bătut profesionist, ca să nu lase urme. M-au scuipat și m-au pus să-mi cer iertare în genunchi"

Acuzații incredibile făcute de un bărbat la adresa a patru polițiști din comuna vasluiană Iana, printre care și șeful de post al comunei, Ionuț Vrabie.

- estnews.ro

Acuzații incredibile făcute de un bărbat la adresa a patru polițiști din comuna vasluiană Iana, printre care și șeful de post al comunei, Ionuț Vrabie.

Ciprian Bleoju, în vârstă de 39 de ani, din satul Hălărești, comuna Iana, a declarat pentru presa locală că a fost bătut în mod profesionist de patru polițiști și un jandarm, fără a avea nicio vină. 

Bătaia nu a lăsat prea multe urme, cu excepția unei vânătăi la ochi. În schimb, omul s-a ales cu dureri de cap foarte mari care l-au trimis direct la spital. Marţi, bărbatul a fost investigat de medici de la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad, iar legistul i-a eliberat certificat medico-legal.

Duminică, 5 noiembrie, în jurul orelor 17, Ciprian Bleoju spune că s-a trezit cu doi polițiști la poartă, în urma unei sesizări făcute la 112 prin care soacra lui anunța că i s-au furat calul și căruța, indicându-l ca autor al furtului chiar pe el. Omul spune că atât calul, cât și căruța sunt proprietatea lui. 

După separarea de soție, Ciprian i le dăduse cu împrumut, dar aceasta a refuzat să i le înapoieze. Bărbatul le-a găsit lăsate de izbeliște la strada principală, așa că și le-a adus acasă.

Cu toate că cei doi nu sunt despărțiți în acte, din punct de vedere legal fiind tot soț și soție, polițiștii au dat curs apelului făcut de soacră și au venit să-l ia la întrebări pe bărbat. 

L-a obligat să înapoieze calul și căruța chiar în acel moment.

Ciprian le-a explicat că sunt bunurile lui și, în plus, nu are timp să meargă la soacră pentru că trebuia să ajungă la serviciu, în schimbul trei, el fiind muncitor la o fabrică de ulei din Hălărești.

Cei doi polițiști ar fi fost deranjați de vorbele bărbatului și, spune el, l-au luat la pumni drept răzbunare că fuseseră deranjați în week-end.

”La mine a venit șeful de post din Iana, Ionuț Vrabie, împreună cu un un subaltern al său, Mihai Dimitriu. Fără măcar să asculte ce am de spus, au început să mă bruscheze și apoi să mă lovească. M-au lovit peste picior, m-am dezechilibrat, am căzut, după care au început să-mi dea cu spray paralizant în ochi. 

Din cauză că lăcrimam și vederea îmi era încețoșată, nu am putut să intru foarte repede în mașina poliției, ceea ce i-a enervat și mai mult și au început să-mi aplice lovituri în coaste. M-au dus la postul de poliție și, imediat, m-au luat la bătaie alți doi polițiști și un jandarm aflat în încăpere. Jandarmul m-a pus să stau în genunchi și să-mi cer iertare pentru că i-am deranjat pe polițiști în week-end. Am fost scuipat în ochi și lovit în continuare. Ultima oară m-au lovit în partea stângă, sub coastă, unde am dureri și acum”, a povestit Ciprian Bleoju.

Bărbatul susţine că, pe tot parcursul bătăilor, i-a rugat pe polițiști să se oprească și le-a cerut să-l asculte și pe el, dar nu a fost băgat în seamă.

Citeşte mai mult aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Vasluian SNOPIT ÎN BĂTAIE de patru polițiști şi un jandarm! "M-au bătut profesionist, ca să nu lase urme. M-au scuipat și m-au pus să-mi cer iertare în genunchi"