Antena Meniu Search
x

Video Viceprimarul municipiului Suceava susţine că e o coincidenţă că a câştigat motocicleta la festivalul sponsorizat chiar de primărie

Viceprimarul municipiului Suceava a câştigat marele premiu la o tombolă organizată în cadrul unui festival, eveniment susţinut financiar şi din bugetul Primăriei. Vedem momentul de bucurie în care viceprimarul şi-a revendicat premiul - o motocicletă. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 11.08.2021, 10:19

  • Viceprimarul municipiului Suceava a câştigat o motocicletă cu o valoare estimată la circa 1.000 de euro.

Deşi viceprimarul a anunţat că vrea să doneze contravaloarea premiului, sunt acum voci care susţin că, în condiţiile de faţă, nu trebuia să participe deloc la concurs.

Într-o postare pe o pagină de socializare, viceprimarul municipiului Suceava a anunţat că a participat la această tombolă ca simplu cetăţean, la fel cum face în fiecare an atunci când se organizează acest festival.

Viceprimarul susţine că şi-a achiziţionat tricoul de concurs, aşa cum cerea regulamentul tombolei, că a completat un talon pe care mai apoi l-a pus în urna pentru tombolă şi că a fost doar o coincidenţă faptul că a fost extras numele ei atunci când s-a extras câştigătorul pentru marele premiu, mai exact o motocicletă care are o valoare de aproximativ o mie de euro. 

Primăria municipiului Suceava a sponsorizat festivalul cu 40.000 de lei

Pe acelaşi subiect

Vorbim despre o motocicletă care a fost cumpărată la mâna a doua şi care a fost îmbunătăţită, ulterior, de organizatorii concursului. 

Viceprimarul municipiului Suceava şi-a revendicat premiul în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă seara şi a plecat cu motocicleta acasă. Ulterior, după un val foarte mare de critici susţinut inclusiv de persoane care îi cereau demisia, viceprimarul municipiului Suceava a anunţat, în cursul zilei de luni, că donează contravaloarea premiului, respectiv 5.000 de lei, bani care ar urma să-i vireze în contul unei fundaţii din municipiul Suceava, dar că păstrează motocicleta.

Reprezentanţii Primăriei municipiului Suceava au sponsorizat festivalul cu pricina cu suma de 40.000 de lei într-o şedinţă publică a Consiliului Local ce a fost prezidată tocmai de viceprimarul municipiului Suceava, Teodora Munteanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Viceprimarul municipiului Suceava susţine că e o coincidenţă că a câştigat motocicleta la festivalul sponsorizat chiar de primărie