Antena Meniu Search
x

Victimele carnagiului din Ialomița erau angajate ale Mega Image în București

Victimele accidentului din Sfântu Gheorghe, Ialomița, majoritatea femei, erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.10.2019, 09:14

Victimele accidentului din Ialomița, angajate Mega Image în București
Victimele accidentului din Ialomița, angajate Mega Image în București - Observator

Victimele accidentului din Sfântu Gheorghe, Ialomița, majoritatea femei, erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.

În această dimineață, femeile au fost luate de acasă de microbuzul care le ducea la muncă, iar după numai câteva minute, pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe, s-a produs tragedia.

În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre ele au murit pe loc în urma cumplitului accident.

Un TIR scăpat de sub control a spulberat microbuzul pe drumul din Sfântu Gheorghe, Ialomița, iar în urma accidentului zece oameni au murit, iar alți șapte au ajuns la spitalele din Slobozia și București.

Pe acelaşi subiect

Patru femei sunt în stare gravă la spitalele Floreasca și Bagdasar din București, cu numeroase traumatisme și hemoragie internă.

Potrivit unor rude ale victimelor, femeile aflate în microbuz se îndrepatu către muncă, toate fiind angajate ale lanțului de magazine Mega Image din București.

Polițiștii din Ialomița au deschis o anchetă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs cel mai grav accident din ultimii ani, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Victimele carnagiului din Ialomița erau angajate ale Mega Image în București