Antena Meniu Search
x

Vis împlinit pentru un tânăr crescut la orfelinat. Andrei a absolvit Academia de Poliţie, iar de luni începe serviciul: "Orice copil are o șansă!"

Un vis împlinit: Andrei, un băiat crescut la orfelinat, a trecut prin numerose încercări în viaţă, dar pentru nicio clipă nu a încetat să viseze şi să muncească pentru a şi îndeplini cea mai mare dorinţă. Acum, acesta a devenit jandarm, absolvind Academia de Poliţie, iar de luni va începe şi serviciul. 

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 12:05

Andrei a crescut la orfelinat și visul lui a fost să devină jandarm. A terminat Academia de Poliție, arma Jandarmi, iar de luni începe serviciul, la Inspectoratul de Jandarmi Călărași.

„Orice copil care crește într-un orfelinat are o șansă!”, spune cu mare convingere Andrei, tânărul care de luni devine jandarm cu acte în regulă și care are o poveste impresionantă.

Povestea lui Andrei, băiatul crescut la oferlinat care a devenit jandarm

Andrei este un tânăr puternic și hotărât, care a trecut prin multe încercări în viață, dar a reușit să învingă și să urmeze drumul său spre succes. Tânărul a crescut într-un orfelinat, însă nu a lăsat niciodată ca această situație să-i limiteze visurile și aspirațiile. Marele lui vis a fost să urmeze cursurile Academiei de Poliție, arma Jandarmi.

Pe acelaşi subiect

„Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că Andrei a reușit să-și îndeplinească visul! Mâine (luni - n.r.), el va începe prima zi de muncă la Jandarmeria Călărași, ca un ofițer dedicat și hotărât să fie în folosul oamenilor. A avut și modele bune. Povestește de doamnele care au avut grijă de el în orfelinat și l-au crescut cu dragostea de care orice copil are nevoie. Au fost alături de el și la absolvire, mândre de reușita lui Andei. L-au susținut mereu pe drumul către visul lui, știind că acesta va reuși”, transmite Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook.

Fiind recunoscător, Andrei își dorește să continue să facă o schimbare în bine în viața celor care cresc în orfelinate, relatează Mediafax. El și-a propus să promoveze o inițiativă legislativă care să acorde șanse tuturor copiilor din orfelinate să aibă acces la locuri speciale în Academia de Poliție sau în Școlile Militare de Subofițeri.

„Putem fi alături de Andrei în această misiune nobilă! Cu susținerea noastră și a întregii comunități, putem contribui la o lume mai bună, în care fiecare copil să aibă șansa de a-și urma visul, indiferent de obstacolele din cale”, adaugă reprezentanții Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Vis împlinit pentru un tânăr crescut la orfelinat. Andrei a absolvit Academia de Poliţie, iar de luni începe serviciul: "Orice copil are o șansă!"