Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viteza excesivă, cauza accidentului cumplit din Prahova, în care a murit tânăr de 18 ani, iar alţi 3 au fost răniţi

Un tânăr de 18 ani a murit într-un violent accident, în Prahova. Fratele său şi şoferul maşinii în care se aflau sunt în comă.

de Redactia Observator

la 25.11.2017 , 10:02

Un tânăr de 18 ani a murit într-un violent accident, în Prahova. Fratele său şi şoferul maşinii în care se aflau sunt în comă la spital după impactul cu un autoturism de pe contrasens. Coliziunea a fost atât de puternică, încât maşina victimelor s-a rupt.

Era aproape de miezul nopţii când cei doi fraţi din Prahova, în vârstă de 18 şi 19 ani, se întorceau acasă, în Ariceştii Rahtivani, în maşina prietenului lor în vârstă de 27 de ani. Tânărul ar fi gonit cu mare viteză, spun martorii. 

Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent, pe contrasens, de o altă maşină condusă de un bărbat de 37 de ani, care circula regulamentar. 

Vezi și

GHEORGHE COSTACHE, Şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Prahova: "Cea mai probabilă cauză e cea a vitezei neadaptarea la condiţiile de drum în curbă şi carosabil uşor umed."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina în care erau cei trei prieteni s-a rupt în două. Pentru fratele cel mic, medicii nu au mai putut face nimic. A murit pe loc, în timp ce fratele cel mare şi prietenul lor au fost duşi în comă la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Celălalt şofer, implicat fără voia lui în accident, a scăpat cu răni care nu-i pun viaţa în pericol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Viteza excesivă, cauza accidentului cumplit din Prahova, în care a murit tânăr de 18 ani, iar alţi 3 au fost răniţi