Antena Meniu Search
x

Celebra vloggeriță Tequila, bătută în plină stradă de un dezvoltator imobiliar

Una dintre cele mai celebre vloggeriţe din România, cunoscută drept Tequila, şi urmărită de peste 1,6 milioane de oameni pe Youtube, a trecut prin clipe de coşmar, împreună cu iubitul ei.

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 11:06

Vezi și
  • Bianca Adam a depus plângere la poliţie.
  • Vloggeriţa are o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână.

Tânăra a dezvăluit pe canalul său cum ar fi fost bătută de un dezvoltator imobiliar în plină stradă şi nimeni nu ar fi ajutat-o. Bianca Adam nu doreşte să facă publică identitatea agresorului, ci va acţiona pe cale legală pentru ca bărbatul să fie pedepsit.

Bianca Adam, vloggeriţă celebrăSe anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi. plânge.

Este povestea de coşmar trăită de una dintre cele mai celebre vloggeriţe din România. Nimeni nu i-ar fi dat o mână de ajutor, după ce ar fi fost bătută în plină stradă de un dezvoltator imobiliar.

Totul ar fi pornit de la o bucată de marmură spartă, atunci când Bianca Adam a parcat maşina, în apropierea imobilului deţinut de bărbatul agresor.

Bianca Adam, vloggeriţă celebrăM-a împins, mi-a smuls telefonul din mană, moment în care Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon. moment în care eu am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi.

Apoi lucrurile ar fi degenerat rapid, iar coşmarul celor doi nu s-ar fi oprit acolo.

Bianca Adam, vloggeriţă celebră: Mă trezesc cu el, un metru 80 de om, iese cu un fier de vreo 2-3 metri de construcţii care se pune la bazele blocului. Un fier, că înjură şi aleargă spre mine cu el şi mi-l înfige în picior. Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul.

Vloggeriţa - cunoscută drept Tequila - ar fi alergat, apoi, într-un suflet să ceară ajutor prin cartier. Dar nimeni nu ar fi crezut-o.

Bianca Adam, vloggeriţă celebră: Aceşti oameni de afară erau doar nişte clienţi care în timp ce povesteam şi-au dat un cot încet şi au spus - e fumată! Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns şi oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară. În primul magazin nu m-a băgat nimeni în seamă, farmacia la fel nu m-a băgat în seamă.

Bianca Adam a depus plângere la poliţie, iar în certificatul medico-legal este trecut faptul că a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână.

În doar câteva ore, clipul video postat pe YouTube a adunat mai bine de patru sute de mii de vizualizări, dar şi reacţii din partea internauţilor, care au fost uimiţi de acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Celebra vloggeriță Tequila, bătută în plină stradă de un dezvoltator imobiliar