Antena Meniu Search
x

Video Vrancea, județul în care numărul infectărilor cu COVID scade "miraculos". Responsabilii s-au încurcat, de fapt, în proceduri și cifre

Aritmetica e altfel în Vrancea! Autorităţile responsabile de raportarea infectărilor cu Covid-19 au pierdut şirul îmbolnăvirilor şi s-au încurcat în cifre. În mod miraculos, în ziua de Bobotează, numărul total al infectărilor a scăzut faţă de ziua precedentă.

de Adrian Obreja

la 08.01.2021, 09:08

Vezi și
  • Tot în Vrancea, autorităţile au raportat pentru perioada 1 şi 2 ianuarie 0 teste şi 0 îmbolnăviri
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

De Bobotează, în Vrancea s-a petrecut o minune. Sau cel puţin asta arată datele venite de la Grupul de Comunicare Strategică. Numărul total al bolnavilor de Covid-19, depistaţi de la debutul pandemiei, a scăzut de la o zi la alta. 

Sorina Ştefăniu, purtător de cuvânt Prefectura Vrancea: A fost o eroare materială. Ulterior am șters comunicatul de pe acel grup, am discutat cu DSP Vrancea și am actualizat toate acele date care nu reieșeau din acel comunicat. 

O eroare de 77 de cazuri. Responsabilii de la Prefectură s-au încurcat în proceduri, spun cei de la Direcţia de Sănătate Publică. 

Silviu Stanciu, purtător de cuvânt DSP Vrancea: Fata nu a ştiut care e procedura. Şi a luat datele de acum două zile şi am spus stai un pic că nu asta e. Şi s-a reglementat toată chestia. Şi a zis că e o chestie ce trebuie discutată. Nu a ştiut procedura. Şi astăzi s-a lămurit treaba. 

Dinstanța de la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, până la sediul Prefecturii Vrancea este una relativ mică, însă cand vine vorba de comunicare e cale lungă şi informaţia se pierde undeva pe drum. 

În raportarea ulterioară, adică cea rectificată, numărul celor depistaţi pozitiv de la începutul pandemiei a fost de 7.204, cu o creştere 37 de îmbolnăviri faţă de ziua anterioară.

Tot în Vrancea, autorităţile au raportat pentru perioada 1 şi 2 ianuarie 0 teste şi 0 îmbolnăviri

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vrancea, județul în care numărul infectărilor cu COVID scade "miraculos". Responsabilii s-au încurcat, de fapt, în proceduri și cifre