Antena Meniu Search
x

Video "Vrea să cânte găina". Soacra, motiv de scandal într-un cuplu din Prahova. După ce și-a bătut soția, un bărbat a lovit cu toporul în cap un polițist

Şeful de post din comuna Cosminele, judeţul Prahova, lovit cu toporul în cap de un scandalagiu a fost externat şi din fericire se află în afara oricărui pericol.  Agentul, însoţit de o colegă, au fost chemaţi să intervină la un apel 112, care anunţa un caz de violenţă în familie. După ce soţia a fost agresată, şi cei doi poliţişti au ajuns victime sigure. Aseară, bărbatul agresiv a fost arestat pentru 30 de zile. Atenţie, urmeză informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 07:55

Vezi și

Scandalul a început între cei doi soţi după ce femeia i-a reproşat bărbatului că îşi petrece prea mult timp în compania mamei. De aici şi până la agresiune nu a mai fost decât un pas.

Rodica Stana, mama agresorului: Se enervează, nimic de zis. Soţia e un pic cam vrea să cânte găina, nu cocoşul. S-a dus să-mi facă îmi facă mie uscături ca să aprind focul. Ea nu suportă să mă ajute la absolut nimic. 

Vecin: Doamne, Maica Domnului! Aşa ceva n-am auzit!

Femeia a reuşit într-un final să scape din mâinile bărbatului şi a sunat de urgenţă la 112. Echipajul venit să aplaneze conflictul a căzut victimă sigură.

Pe acelaşi subiect

Soția, supărată pe soț pentru că își petrece prea mult timp cu mama lui

Laura Antimia purt. de cuv. IPJ Prahova: În cadrul intervenţiei, bărbatul a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar la un moment dat ar fi ieşit pe stradă încercând să-i lovească pe aceştia cu un obiect tăietor.

Prima dată agresorul s-a năpustit asupra agentei, dar colegul ei a reuşit în ultima clipă să o salveze. Însă şeful de post a fost lovit în cap cu un topor de individul agresiv.

Dr. Andrei Ilinca, dir. med. SJU Ploiesti: Pacientul a venit cu stare generală bună, conştient, cooperant, prezentând un traumatism cranio-facial afirmativ în urma unei agresiuni. Prezenta o plagă la nivelul scalpului care a fost suturată precum şi hematoame şi scoriaţii la nivelul feţei.

Din fericire, atât agentul, cât şi soţia bărbatului au fost externaţi şi se află în afara oricărui pericol. Vecinii celor doi soţi nu îşi pot explica comportamentul bărbatului.

Individul a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infracţiuni. Acum este cercetat pentru ultraj, violenţă în familie, distrugere, dar şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Vrea să cânte găina". Soacra, motiv de scandal într-un cuplu din Prahova. După ce și-a bătut soția, un bărbat a lovit cu toporul în cap un polițist