Antena Meniu Search
x

Victimele carnagiului din Ialomiţa abia plecaseră de acasă spre serviciu. Zece oameni au murit

Zece oameni au murit, iar alţi şapte au fost răniţi în cel mai grav accident din acest an. Şoferul unui tir a ajuns, din motive încă necunoscute, pe contrasens, unde a lovit frontal un microbuz care transporta la Bucureşti angajaţii unui mare lanţ de magazine.

de Redactia Observator

la 05.10.2019, 13:24

Vezi și

Zece oameni au murit, iar alţi şapte au fost răniţi în cel mai grav accident din acest an. Şoferul unui tir a ajuns, din motive încă necunoscute, pe contrasens, unde a lovit frontal un microbuz care transporta la Bucureşti angajaţii unui mare lanţ de magazine. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 2A, la intrarea în localitatea ialomiţeană Sfântu Gheorghe.

16 oameni erau în microbuz. Şoferul transporta la Bucureşti angajaţii unui mare lanţ de magazine.

Puţin după ora cinci dimineaţa, în apropiere de localitatea Sfântu Gheorghe, un tir scăpat de sub control a lovit frontal microbuzul.

Imediat a fost activat planul roşu de intervenţie. Zeci de autospeciale şi ambulanţe au ajuns la locul tragediei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spitalele din Bucureşti, Urziceni şi Slobozia.

Bărbatul care a produs tragedia, şoferul tirului, plecase ieri după amiază din Târgu Jiu şi trebuia să ajungă la Ciulniţa cu camionul plin cu pene. Cu câteva minute înainte să intre pe contrasens, oprise să bea o cafea.

Circulaţia pe DN2A a fost întreruptă câteva ore bune, iar coloanele de maşini s-au întins pe câţiva kilometri. Pentru scoaterea tirului din şanţ a fost nevoie de intervenţia a două utilaje agricole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Victimele carnagiului din Ialomiţa abia plecaseră de acasă spre serviciu. Zece oameni au murit