Antena Meniu Search
x

Video Ziua Marinei 2022. Au început pregătirile pe faleza Cazinoului din Constanţa, sub privirile curioase ale turiştilor

A fost o zi plină pentru marinarii români, care au început pregătirile pentru Ziua Marinei. "Încălzirea", înainte de Adormirea Maicii Domnului, şi-au făcut-o pe faleza Cazinoului din Constanţa, pe un traseu de doi kilometri, sub privirile numeroşilor turişti. 

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 09:34

Vezi și

Orchestra forţelor navale a făcut spectacol la malul mării. Sub privirile a sute de turişti, marinarii români şi-au încălzit instrumentele pentru 15 august, când este sărbătorită Ziua Marinei Române.

Cornel Ignat, şeful Muzicii Militare al Forţelor Navale: Iată-ne după doi ani, ieşind din nou în public, cu drag, să le arătăm ce am pregătit pentru Ziua Marinei.

Ziua Marinei 2022. Pregătiri sub privirile curioase ale turiştilor

''Un eveniment neaşteptat pentru noi.''

Pe acelaşi subiect

''Foarte frumoas, aveam nevoie de aşa ceva.''  

Iar marinarii români au fost acompaniaţi de "fraţii" americani de la Baza Mihail Kogălniceanu. Formaţia muzicală a Diviziei 101 Aeroputere a SUA a interpretat piese atât din repertoriul propriu, cât şi din cel românesc.  

James Landrum, dirijor orchestra militară a SUA: Treaba noastră, ca muzicieni militari în armata SUA, este aceea de a susţine ceromonii şi de a sprijinii comunităţi cu muzica pe care o facem. Ne bucurăm alături de partenerii trupei marinei române şi oferim muzică militară oamenilor din această comunitate.

Militarii Forţelor Navale Române, împreună cu militarii americani, vor susţine spectacole şi în zilele următoare, în Constanţa, Tulcea, Mangalia, Brăila, dar şi în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ziua Marinei 2022. Au început pregătirile pe faleza Cazinoului din Constanţa, sub privirile curioase ale turiştilor