Antena Meniu Search
x

ZU TV a îmbracat haine noi! Buzdu şi Morar au făcut "Matinalul de la miezul nopţii", alături de artişti şi vloggeri de top

ZU TV a îmbracat haine noi! Buzdugan şi Morar au făcut anunţul la "Matinalul de la miezul nopţii" şi au sărbătorit relansarea în studioul Radio ZU, alături de artiştii de top ai momentului şi vloggeri de succes.

Vezi și

ZU TV a îmbracat haine noi! Buzdugan şi Morar au făcut anunţul la "Matinalul de la miezul nopţii" şi au sărbătorit relansarea în studioul Radio ZU, alături de artiştii de top ai momentului şi vloggeri de succes.

Internetul se mută pe ecranul televizorului. Tot ce se întâmplă pe Facebook, veţi putea vedea şi la ZU TV.

MIHAI MORAR:

Toate emoticoanele stranse de la toti telespectatorii nostri din Romania o sa se vada pe ecrane pentru ca muzica este, de fapt, o stare si vrem sa stim care este starea telespectatorilor, in timp real. Poti sa iti alegi piesele, sa votezi piesele, sa schimbi playlistul.

Şi dacă vă întrebaţi cum veţi putea interacţiona, în timp real, cu ce se întâmplă pe TV, răspunsul este simplu. Cu ajutorul unui personaj inedit - "Roboţelul BreaZU'".

ADI MIHAILA, DJ ZU:

Da, e un robot, cu care se poate interactiona prin facebook, prin online, prin zutv.ro. dar cel mai important este sa nu dezvaluim tot si sa ii lasam pe oameni sa se joace cu zutv.ro si cu facebook ul.

La miezul nopţii, Morar şi Buzdugan au dat o mega petrecere în studioul Radio ZU, că doar orice relansare trebuie sărbătorită ca la carte.

DANIEL BUZDUGAN:

Dam viata noptii, mai ales ca e vara. Nu poti sa dormi si atunci ce faci? deschizi radio ul si iti asculti piesa preferata, artisti, avem party cu bar, tot ce trebuie.

Direct din studio, artişti de top au fost responsabili cu buna dispoziţie. De la petrecerea nocturnă nu au lipsit nici vloggerii de succes.

Vloggeri la NOAPTEA TARZIU:

Noi vorbim despre chestii pe care le traim, chestii pe care le vedem, chestii pe care le auzim. facem un fel de haz de necaz mai modern. O petrecere pe cinste are întotdeauna şi momente de umor.

FLICK ŞI POPESCU:

Un sentiment de iubire fata de postul asta. Ce atractie? Uite, ca ne-a atras aici. De ce ma intrebi?  Noi jucam Fifa, asta faceam, si ne-a atras direct de la fifa direct aici.

Bine v-am gasit in case, pentru ca intram prin intermediul Antenei 1 si Observator sa va transmitem sa intrati pe ZU TV si sa va bucurati de noua experienta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ZU TV a îmbracat haine noi! Buzdu şi Morar au făcut "Matinalul de la miezul nopţii", alături de artişti şi vloggeri de top