Antena Meniu Search
x

Turiști pedepsiți să scrie de 500 de ori că îşi cer scuze pentru încălcarea carantinei, în India

Zece turişti străini care au ignorat carantina și au ieșit la o plimbare printr-un oraș din India, au fost obligați de polițiști să își ceară iertare în scris... de 500 de ori.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.04.2020, 11:14

Turiști pedepsiți să scrie de 500 de ori că îşi cer scuze pentru încălcarea carantinei, în India - Sanjeev Verma/Hindustan Times via Getty Images
  • Turiștii au fost obligați să scrie de 500 de ori că îşi cer scuze
  • India a depistat până în prezent 10,453 de cazuri de COVID-19

Zece turişti străini care au ignorat carantina și au ieșit la o plimbare printr-un oraș din India, au fost obligați de polițiști să își ceară iertare în scris... de 500 de ori.

Potrivit poliției din Rishikesh, turiștii au ignorat restricțiile de circulație impuse în India, începând cu 25 martie, pentru a opri răspândirea coronavirusului, și au fost surprinși în timp ce se plimbau pe malul râului Gange, scrie ndtv.com.

"Fiecare dintre ei a fost pus să scrie 'nu am respectat regulile de izolare, îmi pare foarte rău' de 500 de ori", spune Vinod Kumar Sharma, agentul care i-a abordat pe turiști. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Penalizarea vrea să transmită un mesaj puternic celor care iau în derâdere măsurile restrictive impuse pe fondul pandemiei”, a mai spus agentul de poliție.

India a depistat până în prezent 10,453 de cazuri de COVID-19, dintre care 358 au fost soldate cu decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Turiști pedepsiți să scrie de 500 de ori că îşi cer scuze pentru încălcarea carantinei, în India